counter

Τίνα Αλεξοπούλου: Μιλά στο FTHIS.GR για τη Μενεγάκη και τη βραδιά στην Πρεσβεία της Γαλλίας - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τίνα Αλεξοπούλου: Μιλά στο FTHIS.GR για τη Μενεγάκη και τη βραδιά στην Πρεσβεία της Γαλλίας - Αποκλειστικές φωτογραφίες
Τίνα Αλεξοπούλου: Μιλά στο FTHIS.GR για τη Μενεγάκη και τη βραδιά στην Πρεσβεία της Γαλλίας - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Η Τίνα Αλεξοπούλου μίλησε αποκλειστικά  στο FTHIS.GR για την βραδιά στη Γαλλική πρεσβεία και όλα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας  στην εκδήλωση της γνωστής εταιρείας καλλυντικών, στην οποία η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε το νέο προϊόν.

Η Τίνα έχει ένα σπουδαίο βιογραφικό, είναι μια καλλιτέχνης γιορτή για τη χαρά και την όραση του κοινού. Ανήκει στις ελάχιστες περιπτώσεις ερμηνευτριών που μπορεί να τραγουδήσει γαλλικά τραγούδια και μάλιστα με εξαιρετική προφορά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι την επέλεξε  Pierre Maraval για το αφιέρωμα, που έκανε στη Γαλλία προς τιμήν της Μελίνας Μερκούρη, ούτε ότι ο Νίκος Αλιάγας δηλώνει πάντα εντυπωσιασμένος ακούγοντάς την.

Ήταν λοιπόν, απολύτως φυσικό να επιλεγεί για να τραγουδήσει στη βραδιά και να κερδίσει για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις. Εκεί συνάντησε την αγαπημένη Ελένη Μενεγάκη, φωτογραφήθηκε μαζί της και μας είπε για εκείνην: «Ήταν πολύ ζεστή και πρόσχαρή, όπως είναι πάντα. Η Ελένη μου αρέσει γιατί είναι αυθεντικός άνθρωπος και όταν κάτι δεν της αρέσει το λέει, αλλιώς δεν χαϊδεύει αυτιά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.»

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, όμως  θυμήθηκε την πρώτη συνάντησή της με την Ελένη Μενεγάκη το 2010, όταν εκείνη την κάλεσε στην εκπομπή της χωρίς να την ξέρει και χωρίς να έχει κανένα «μέσον», όπως μου είπε χαρακτηριστικά.

 Η ίδια μου διηγήθηκε αυτή την όμορφη ιστορία :«Το 2010 τραγουδούσα σ’ ένα πιάνο μπαρ σε εφτά γλώσσες. Ήθελα λοιπόν, να προωθηθεί η δουλειά μου. Πήρα το θάρρος και έστειλα ένα dvd στην εκπομπή της μαζί μ’ ένα βιογραφικό. Λίγες εβδομάδες αργότερα χτύπησε το τηλέφωνό μου και με κάλεσαν στην εκπομπή. Βρέθηκα στο πλατό και ενώ δεν είχα συναντήσει την Ελένη ποτέ  πριν, ούτε καν στο καμαρίνι της. Εκείνη με υποδέχθηκε πολύ θερμά και διάβασε όλο το βιογραφικό μου. Είχαμε μάλιστα πει ότι θα τραγουδήσω ένα τραγούδι και τελικά με κράτησε παραπάνω ώρα, επειδή της άρεσα. Έτσι συνέχισα  και μετά τις διαφημίσεις.»

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το απόσπασμα από τη συγκεκριμένη εκπομπή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR