counter

Τίμοθι Σάλαμε: "Σπάει" τη σιωπή του σχετικά με τις καταγγελίες του Άρμι Χάμερ για σεξουαλική επίθεση

Τίμοθι Σάλαμε: "Σπάει" τη σιωπή του σχετικά με τις καταγγελίες του Άρμι Χάμερ για σεξουαλική επίθεση
Τίμοθι Σάλαμε: "Σπάει" τη σιωπή του σχετικά με τις καταγγελίες του Άρμι Χάμερ για σεξουαλική επίθεση

Σε συνέντευξη για το περιοδικό GQ, ο Τίμοθι Σάλαμε μίλησε για τις καταγγελίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του Άρμι Χάμερ, του συμπρωταγωνιστή του στο «Call Me by Your Name».

Ο Σάλαμε και ο Χάμερ έγιναν στενοί φίλοι ενώ πρωταγωνιστούσαν μαζί στο "Call Me by Your Name", αλλά η καριέρα του Χάμερ αντιμετώπισε ανεπανόρθωτες επιπτώσεις αφού κατηγορήθηκε για βιασμό τον Μάρτιο του 2021. Στη συνέχεια διέρρευσαν προσωπικά μηνύματα μεταξύ του Χάμερ και πολλών γυναικών στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του ηθοποιού στις οποίες ο ίδιος αναπαριστούσε τον εαυτό του ως κανίβαλο. Τα όσα έγιναν γνωστά συνέπεσαν με μια εποχή που ο Σάλαμε ετοιμαζόταν να παίξει έναν κανίβαλο στο "Bones and All".

Διαβάστε επίσης: 14 + 1 διάσημοι Έλληνες που έχουν κάνει coming out

 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του για το GQ, ο Σάλαμε δήλωσε: «Θέλω να πω, ποιες ήταν οι πιθανότητες να αναπτύξουμε αυτό το πράγμα;». Σχετικά με τις ψευδείς αναφορές που υποστήριζαν ότι η ταινία ήταν εμπνευσμένη από τις ειδήσεις, ο ηθοποιός απάντησε: «Με έκανε να αισθάνομαι ότι έπρεπε να το κάνω (την ταινία). Γιατί αυτό βασίζεται πραγματικά σε ένα βιβλίο».

Όταν ρωτήθηκε πώς βίωσε τους ισχυρισμούς εναντίον του Χάμερ, ο νεαρός σταρ είπε: «Αυτά τα πράγματα καταλήγουν να γίνονται τόσο έντονα clickbaited. Ο αποπροσανατολισμός είναι μια καλή λέξη». Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι δεν θα του απαγγελθούν κατηγορίες για ισχυρισμούς περί σεξουαλικής κακοποίησης, αφού μια πρώην κοπέλα του τον κατηγόρησε προηγουμένως ότι τη βίασε.

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR