counter

Τι τρέχει ανάμεσα σε Barack Obama και Beyonce;

Τι τρέχει ανάμεσα σε Barack Obama και Beyonce;
Τι τρέχει ανάμεσα σε Barack Obama και Beyonce;

Obama Beyonce

Δημοσιεύματα που θέλουν τον Αμερικανό Πρόεδρο Barack Obama και την εκρηκτική Beyonce να διατηρούν κρυφή σχέση αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας από μέρα σε μέρα. Λίγο πριν ο Γάλλος Φρανσουά Ολάντ επισκεφτεί το Λευκό Οίκο έρχονται στο φως φήμες για παράνομη σχέση του Barack Obama με την Beyoncé.

Οι φήμες πως ο Barack Obama και η Michelle Obama δε διανύουν και τις καλύτερες μέρες του γάμου τους έχουν “φουντώσει” εδώ και μήνες. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που φαίνεται ότι ο αμερικανός Πρόεδρος φλερτάρει με άλλες πολιτικούς.

Οι φήμες για κρίση στο γάμο του εντάθηκαν περισσότερο όταν μετά τις διακοπές της οικογένειας στη Hawaii τις μέρες της Πρωτοχρονιάς, που ο Αμερικανός πρόεδρος επέστρεψε στην Ουάσινγκτον με τις δυο κόρες τους, αλλά η Πρώτη Κυρία έμεινε πίσω.Η δικαιολογία που δόθηκε τότε ήταν ότι ήθελε να περάσει μερικές μέρες μόνη με τις φίλες της, πριν συμπληρώσει τα 50 της χρόνια.

Η Beyoncé ήταν μια από τους καλλιτέχνες που κλήθηκαν να τραγουδήσουν στο πάρτι γενεθλίων της Michelle Obama, ενώ ήταν εκείνη που έψαλλε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ στη δεύτερη ορκωμοσία του Barack Obama.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR