counter

Τι συνέβη χθες στο σπίτι Λιάγκα-Σκορδά & αναγκάστηκε να πληρώσει o Γιαννάκης απ'τον κουμπαρά; (Video)

Τι συνέβη χθες στο σπίτι Λιάγκα-Σκορδά & αναγκάστηκε να πληρώσει o Γιαννάκης απ'τον κουμπαρά; (Video)
Τι συνέβη χθες στο σπίτι Λιάγκα-Σκορδά & αναγκάστηκε να πληρώσει o Γιαννάκης απ'τον κουμπαρά; (Video)

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά

Aπό την Νάνσυ Μητρόπουλου

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου στον αέρα του "Πρωινού" επισκέπτρια στο σπίτι τους το βράδυ της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου ήταν η συνεργάτης τους στο 'Πρωινό" και φίλη τους Σάσα Σταμάτη. Η Σάσα Σταμάτη κράτησε συντροφιά στην Φαίη Σκορδά και οι δύο τους μαζί με τον μικρό Γιάννακη παρακολούθησαν το live του Dancing with the Stars, την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας απουσίαζε από το σπίτι για να παρακολουθήσει την παράσταση "Αμφιτρύων" με τον Γιάννη Μπέζο που ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο.

Η Σάσα Σταμάτη κατά την διάρκεια της διήγησής της για το πώς πέρασε στο σπίτι του ζευγαριού αποκάλυψε ότι ο μικρός Γιαννάκης ήταν εκείνος που πλήρωσε την παραγγελία που είχε κάνει η Φαίη και η Σάσα σε πιτσαρία. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ο μικρός Γιαννάκης άνοιξε τον κουμπαρά του και ανέλαβε να πληρώσει τον λογαριασμό. Η εξήγηση βρίσκεται στο ότι η Φαίη Σκορδά, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, είχε ξεχάσει να κάνει ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα και η Σάσα Σταμάτη είχε στο πορτοφόλι της μόλις 10 ευρώ. Ο λογαριασμός ανερχόταν στα 30 ευρώ και οι δύο συνεργάτιδες και φίλες αδυνατούσαν να τον εξοφλήσουν.

Η κίνηση του μικρού Γιαννάκη είναι δείγμα του πόσο καλή ανατροφή λαμβάνει από τους γονείς του καθώς εκείνοι δείχνουν να του έχουν μάθει από νωρίς να αναλαμβάνει ευθύνες. Βέβαια, η κίνησή του ερμηνεύεται και από το γεγονός ότι η μικρή του ηλικία δικαιολογεί και την ανυπομονησία του να γευτεί το αγαπημένο γεύμα των παιδιών, την πίτσα. "Θα πληρώσω εγώ" αναφώνησε ο μικρός Γιάννης όπως αποκάλυψε το ζευγάρι και οι δύο τους έχουν πολλούς λόγους να είναι υπερήφανοι για εκείνον, αφού ανέθρεψαν έναν μικρό gentleman.

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR