counter

Τι ψιθυρίζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο αυτί της Κατρίνας Τσάνταλη;

Τι ψιθυρίζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο αυτί της Κατρίνας Τσάνταλη;
Τι ψιθυρίζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο αυτί της Κατρίνας Τσάνταλη;

Με πολύ ανεβασμένη διάθεση και με τρελό κέφι βρέθηκε στο Κέντρο Αθηνών ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κατρίνα Τσάνταλη. Οι δυο τους αν και βρίσκονταν σε μεγάλη παρέα έδειχναν να διασκεδάζουν ο ένας με τη συντροφιά του άλλου. Μάλιστα δε σταμάτησαν να ψιθυρίζουν, προκαλώντας το ενδιαφέρον των θαμώνων.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν με τις επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Στέλιου Ρόκκου, ενώ κάποια στιγμή κάθισαν στον καναπέ και ξεκίνησαν να μιλάνε για ώρα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ψιθύριζε στο αυτί της Κατρίνας Τσάνταλη ενώ εκείνη έδειχνε να είναι προσηλωμένη σε αυτά που της έλεγε ο παρουσιαστής του Mega.  

Οι δυο τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα πρώτα τραπέζι χορεύοντας και τραγουδώντας, με την Κατρίνα Τσάνταλη να δείχνει ότι δεν την έχει επηρεάσει ιδιαίτερα ο χωρισμός της από τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. Όπως ήταν φυσιολογικό αποτέλεσαν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ειδικά την ώρα που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ψιθύριζε στο αυτί της. Τι να της έλεγε άραγε;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR