counter

"Τι παίρνω μαζί μου στην τσάντα θαλάσσης"

"Τι παίρνω μαζί μου στην τσάντα θαλάσσης"
"Τι παίρνω μαζί μου στην τσάντα θαλάσσης"

Γεια σας Vashionistes μου...

Επιτέλους οι εξετάσεις τελείωσαν, σε λίγες μέρες ξεκινάνε διακοπές για κάποιους ,γιατι πρέπει να ξεκουραστούμε! Παιδάκια μου, το καλοκαίρι σας ανήκει, διασκεδάστε όσο πιο πολύ μπορείτε, βγείτε, πηγαίνετε θάλασσα και ετοιμαστείτε για καλοκαιρινές διακοπές σε νησάκια.

Έχει φτάσει ο Ιούνιος κ αυτή τη βδομάδα βγήκα για πρώτη φορά παραλία. Η αλήθεια είναι πως επειδή μέρα με τη μέρα φουσκώνω και το απολαμβάνω, δυσκολεύομαι, διότι πολλά από τα ρούχα και τα μαγιό ,δεν μου κάνουν. Νιώθω σαν kinder έκπληξη ...χχχ

Παρόλα αυτά θέλω να κάνω ότι και πριν αλλά με πολύ προσοχή... ξύπνησα έκανα τις δουλειές μου και άρχισα να ετοιμάζομαι.

Έφτιαξα την τσάντα θαλάσσης με τα απαραίτητα... και έβαλα το πιο λαμπερό μου χαμόγελο. Το πρώτο μπάνιο φρόντισα να το κάνω σε μια οργανωμένη πλαζ για να εχω σκιά και μια ξαπλώστρα ώστε να νιώθω άνετα.

Η τσαντούλα μου είχε πετσετούλα, ένα βιβλίο διότι μ΄αρέσει να διαβάζω, και ένα νεσεσέρ γεμάτο αντηλιακά και οτιδήποτε άλλο μου χαρίζει προστασία.

Αντηλιακό για το σώμα με μεγάλο δείκτη προστασίας (μέχρι το τελευταίο μπάνιο, δεν αλλάζω δείκτη προστασίας ),για το πρόσωπο (βρήκα αυτό της Frezyderm) διότι έχει gel υφή και δεν αφήνει άσπρισα σημάδια. Φυσικά προϊόντα για τα μαλλιά, ενυδατική λαδάκι, spray conditioner ,λαδάκι μαύρισα τους για το σώμα (το οποίο το βάζω μόνο στα πόδια) αμυγδαλέλαιο (το βάζω, αφού κάνω ντους στην παραλία και κάνει σούπερ ενυδάτωση), καθώς και ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό άρωμα.

Πάντα στην παραλία μου αρέσει να φοράω μακριά αέρινα φορέματα και σαγιονάρες η πέδιλα.

Στο πρώτο μπάνιο της χρονιάς το μαγιό ,θα πρέπει να μην σας δείχνει πολύ άσπρες, για αυτό διάλεξα ένα floral ,που έχει πολύ χρώμα και ξεγελάει.

Έτοιμη.....

Καλές βουτιές ....Το καλοκαίρι είναι εδώ, να περάσετε τέλεια!!!

Ετοιμαστείτε για το Σαββατοκύριακο!!!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR