counter

Τι κάνει ο μάγειρας της Ελένης Μενεγάκη, Βασίλης Καλλίδης στη Ν.Υ. εκτός από το να… τρώει; Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος!

Τι κάνει ο μάγειρας της Ελένης Μενεγάκη, Βασίλης Καλλίδης στη Ν.Υ.  εκτός από το να… τρώει; Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος!
Τι κάνει ο μάγειρας της Ελένης Μενεγάκη, Βασίλης Καλλίδης στη Ν.Υ. εκτός από το να… τρώει; Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος!

 

Σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα… παίρνει τον αέρα του ο Βασίλης Καλλίδης! Όσο προλαβαίνει, δηλαδή! Διότι ο μάγειρας της Ελένης Μενεγάκη δεν "πέταξε" μέχρι τη Νέα Υόρκη για ξεκούραση και shopping, για να έχει ελεύθερο χρόνο για τουρισμό!

Ο Βασίλης Καλλίδης, έχει ανειλημμένες τηλεοπτικές υποχρεώσεις στην Αμερική! Γι' αυτό άλλωστε δεν τον βλέπουμε στην κουζίνα της "Ελένης". Θα παρουσιάζει τη μαγειρική εκπομπή "The Cooking Odyssey" που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο PBS και έπρεπε να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να κάνει τα γυρίσματα. Δεκαεπτά ημέρες θα μείνει εκεί και ήδη εργάζεται πυρετωδώς!

Ωστόσο για να ξεκινήσει καλά η ημέρα, ένα breakfast επιβάλλεται! Αλλά καθώς φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, δεν μπορεί να αντισταθεί στην αμερικανική πρόκληση! Κι ένα breakfast… μάλλον ίσον κανένα! Και κάπου ανάμεσα στα λαχταριστά πιάτα, φωτογραφίζει και κάποιες γωνιές της Νέας Υόρκης που τον εμπνέουν!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR