counter

Τί φόρεσε η Φαίη Σκορδά & Λιάγκας - Σταμάτη την "κανιβάλισαν" άγρια (Video)

Τί φόρεσε η Φαίη Σκορδά & Λιάγκας - Σταμάτη την "κανιβάλισαν" άγρια (Video)
Τί φόρεσε η Φαίη Σκορδά & Λιάγκας - Σταμάτη την "κανιβάλισαν" άγρια (Video)

Γιώργος Λιάγκας

H ιδιαιτέρως sexy εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο πρωινό του ΑΝΤ1 στις 21 Νοεμβρίου προκάλεσε έκρηξη σχολίων από τον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη, σε βαθμό που η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε και παρακαλούσε να σταματήσει η πλάκα που ξεπέρασε τα δικά της όρια.

Τί φόρεσε η Φαίη Σκορδά;

Η Φαίη Σκορδά άργησε να εμφανιστεί στην εκπομπή γιατί καθυστέρησε να ντυθεί. Η Φαίη εμφανίστηκε με ένα super mini φόρεμα, πανύψηλες μπότες μέχρι πάνω από το γόνατο, την κοιλίτσα της να μαρκάρει το ζέρσει ύφασμα και όλη την πλάτη έξω, μάλιστα χωρίς στηθόδεσμο όπως επισήμανε η Σάσα Σταμάτη λέγοντας: "Α δεν φοράει σουτιέν". Η Φαίη άρχισε να ενοχλείται και όπως είπε το ρούχο είναι από τη συλλογή της Γωγώς Μαστροκώστα που είναι η καλεσμένη τους και το φόρεσε για να την τιμήσει. Όπως εξήγησε αυτός ήταν και ο λόγος που άργησε να κατέβει και να βγει στην εκπομπή.

Τα "κανιβαλιστικά" σχόλια του Γιώργου Λιάγκα

Όταν εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά ακόμη και πριν μπει στο πλατό, ο Γιώργος Λιάγκας φανερά ενοχλημένος από το ντύσιμό της άρχισε τα σχόλια: "Είσαι σαν ξεκ...Φαίη από τα μπουζούκια ήρθες κατευθείαν; Τραγούδαγες; Σαν τραγουδιάρα της εθνικής οδού είσαι; Τί εμφάνιση είναι αυτή; Σαν τραγουδιάρα στο 9ο χλμ. Αθηνών - Λαμίας. Κάνουμε πρωινή εκπομπή. Δεν είναι εμφάνιση αυτή για πρωινή εκπομπή.

Τα σχόλια Σάσας Σταμάτη - Θέμη Γεωργαντά - Γιώργου Λιανού

Η Σάσα Σταμάτη που δεν ήθελε και πολύ άρχισε να σιγοντάρει τον Γιώργο Λιάγκα στα σχόλιά του για το ντύσιμο της συζύγου του Φαίης Σκορδά, μαζί με τους υπόλοιπους χόρεψαν τα καγκέλια για να της αποδείξουν πόσο το ντύσιμό της μοιάζει με λαϊκής τραγουδίστριας.

Το θέμα έκλεισε με την Φαίη Σκορδά φανερά παρεξηγημένη, τον Γιώργο Λιάγκα φανερά δυσαρεστημένο για το ντύσιμο της συζύγου του και τη Σάσα Σταμάτη να της δίνει... Συγχαρητήρια που παρότι χωρίς στηθόδεσμο το μπούστο της είναι υπέροχο. Συγκεκριμένα η ακριβής φράση ήταν...: "Πάντως Συγχαρητήρια στέκονται και χωρίς σουτιέν".

Δείτε το Α΄και το Β΄μέρος του "κανιβαλισμού".

A' VIDEO

Β΄VIDEO

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR