counter

Τι φαγητό περιλαμβάνει το ταπεράκι της Σταματίνας Τσιμτσιλή;

Τι φαγητό περιλαμβάνει το ταπεράκι της Σταματίνας Τσιμτσιλή;
Τι φαγητό περιλαμβάνει το ταπεράκι της Σταματίνας Τσιμτσιλή;

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η γραμμή της διατηρείται άψογα ακόμα και λίγους μήνες μετά την γέννηση της κόρης της και για την λεπτή της σιλουέτα κάνει… θυσίες! Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή που στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, το απόγευμα της Τρίτης 12 Νοεμβρίου, ανήρτησε την φωτογραφία που βλέπετε γράφοντας χιουμοριστικά: "Ταπεράκι, βοσκή και άγιος ο Θεός".

Η παρουσιάστρια απαθανατίστηκε στo studio του Ρυθμού 94,9 να απολαμβάνει ένα ομολογουμένως ελαφρύ γεύμα - μιας και το ταπεράκι της περιείχε μόνο σαλάτα μαρούλι - στο διάλειμμα εκπομπή της που κρατά συντροφιά στους ακροατές της Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00 -18:00!

Η Σταματίνα δεν παραμένει τυχαία καλλίγραμμη αλλά προσέχει όσο μπορεί να μην προβαίνει σε διατροφικές ατασθαλίες διατηρώντας, έτσι, την ευεξία της! Δεν δίστασε βέβαια να διακωμωδήσει τον εαυτό της για την επιλογή του να γευματίσει μόνο με σαλάτα! Την εβδομάδα που πέρασε, λόγω της ονομαστικής της γιορτής  είχε εμφανιστεί στο ραδιοφωνικό studio "οπλισμένη" με γλυκά αλλά τώρα μάλλον θέλησε διατροφικά να ισορροπήσει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR