counter

Τι εννοεί ο Γιώργος Τσαλίκης με τη δήλωση: "Ντροπή στους καλλιτέχνες και μπράβο στους πολιτικούς!"

Τι εννοεί ο Γιώργος Τσαλίκης με τη δήλωση: "Ντροπή στους καλλιτέχνες και μπράβο στους πολιτικούς!"
Τι εννοεί ο Γιώργος Τσαλίκης με τη δήλωση: "Ντροπή στους καλλιτέχνες και μπράβο στους πολιτικούς!"

Γιώργος Τσαλίκης

Στο FTHIS TV ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Τσαλίκης, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την επιστροφή του από τις διακοπές, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον σάλο που προκλήθηκε μετά τη δημοσίευση της λίστας των εισοδημάτων διαφόρων καλλιτεχνών.

“Ντροπή στους καλλιτέχνες και μπράβο στους πολιτικούς!”

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε μεταξύ άλλων για τη δημοσίευση της λίστας των εισοδημάτων συγκεκριμένων καλλιτεχνών: “Η γνώμη μου είναι ότι ο καθένας για τον οποίο αναφέρθηκε μια συγκεκριμένη λίστα, είναι αρμόδιος να απαντήσει για τον εαυτό του. Θεωρώ ότι από τις απαντήσεις που διάβασα από κάποιους καλλιτέχνες, όπως η κυρία Γαλάνη, κατάλαβα πως αυτά που αναφέρθηκαν δεν είναι τα μοναδικά τους έσοδα. Έχουν εταιρίες και λοιπά”.

Στη συνέχεια, όμως, σε πιο έντονο τόνο και εμφανέστατα ειρωνευόμενος πρόσθεσε: “Δεν μπορώ να σου απαντήσω ως εκπρόσωπος των καλλιτεχνών. Θεωρώ ,όμως, ότι σε αυτή τη χώρα που όλα λειτουργούν εύρυθμα, τόσο ξεκάθαρα, όλοι είναι καθαροί και οι πολιτικοί μας δίνουν το καλό παράδειγμα είναι ντροπή των καλλιτεχνών που δεν ακολουθούν το παράδειγμά τους. Οι πολιτικοί φέρονται με τόσο σεβασμό στον λαό και με τόσο δικαιοσύνη, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν φτάσει αυτή τη χώρα να είναι νούμερο ένα στην Ευρώπη. Ντροπή τους λοιπόν! Ντροπή στους καλλιτέχνες και μπράβο στους πολιτικούς!”.

“Την τηλεόραση δεν τη θεώρησα ποτέ γήπεδό μου”

Ο γνωστός τραγουδιστής, αν και έχει συμμετάσχει σε αρκετά τηλεοπτικά projects, δήλωσε πως ποτέ δεν θεώρησε την τηλεόραση βασική του ενασχόληση: “Την τηλεόραση ποτέ μα ποτέ δεν τη θεώρησα γήπεδό μου. Είναι απίστευτο, ενώ έκανα live τηλεόραση, έκανα εκπομπές, τηλεπαιχνίδι… Νομίζω πως είμαι πολύς για να μπω στα δεδομένα ενός πλατό και με καταπιέζει λίγο αυτό. Όλο αυτό με τα νούμερα τηλεθέασης με έβαλε σε μία διαδικασία περίεργη. Όταν σχολιάσουν κάτι για τον δίσκο μου ή το μαγαζί που εμφανίζομαι, επειδή αμιγώς και πρωτογενώς αισθάνομαι καλλιτέχνης μπορώ να το αντέξω. Στην τηλεόραση δεν ήμουν 100%. Όταν το έκανα, μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά δεν θεωρώ πως είμαι τόσο καλός σε αυτό!”.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εποχή που έκανε συζητήσεις να είναι εκείνος στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού τα πρωινά του Σαββατοκύριακου: “Το Μες Στην Καλή Χαρά με τη Ναταλία ήταν να το ξεκινήσουμε μαζί. Το συζητήσαμε, αλλά δεν γινόταν. Επειδή εγώ τα Σαββατοκύριακα που παίζει η εκπομπή, θα κοιμόμουν στον καναπέ γιατί θα πήγαινα κατ’ ευθείαν από το μαγαζί,  επίσης, είχα υπογράψει συμβόλαιο για εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά την πρώτη σεζόν του Μες Στην Καλή Χαρά, που ακόμα σκεφτόντουσαν όνομα. Τότε είχαν γίνει συζητήσεις και δεν μετάνιωσα που δεν είπα ναι. Η Ναταλία, ούτως ή άλλως, είναι άνθρωπος της ζωής μου, είναι σαν αδελφή μου, είμαστε μαζί, δεν την έχω χάσει και η εκπομπή απέδειξε πως δεν με χρειαζόταν γιατί έσκισε. Οπότε γιατί να το κάνω;”.

Όσο για τη σχέση ζωής που τον δένει με τη Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε: “Η Ναταλία είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, είναι τόσο σταθερή αξία, που νομίζω θα ήταν χαζό να μη διεκδικεί τον χώρο της. Από τη στιγμή, όμως, που τον έχεις πρέπει να τον μοιράζεσαι και με τους άλλους. Αυτό γίνεται και στην πίστα!”.

Τα κιλά των διακοπών

Ο 37χρονος τραγουδιστής, ακόμα, μίλησε για το φετινό καλοκαίρι και εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αφεθεί και να πάρει λίγα κιλά παραπάνω: “Μετά από δύο χρόνια, με εξαήμερα προγράμματα στο Caramela, ένιωσα σαν να τελειώνω τη βασική εκπαίδευση του στρατού. Βγαίνεις έξω, βρίσκεις τους φίλους σου, πίνεις, καπνίζεις και ξεφεύγεις. Ξέφυγα κι εγώ από την καθημερινότητά μου. Φέτος το καλοκαίρι πραγματικά αφέθηκα, γιατί το γούσταρα πάρα πολύ”.

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις

Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν παρέλειψε να μιλήσει για την επαναφορά όλης της οικογένειας στους χειμερινούς ρυθμούς: “Ο Άγγελος ξεκίνησε πριν 10 ημέρες και τα παιδιά ξεκίνησαν χτες σχολείο. Τρελή προετοιμασία, η κατάσταση στο σπίτι με τη Δώρα είναι σαν να είμαστε γραμματεία υπουργείου. Ο Χάρης, βέβαια, ξεκίνησε με κλάματα τη σχολική χρονιά”, ενώ παράλληλα τόνισε πως είναι πάγια γραμμή της οικογένειάς τους να μην προβάλλονται τα πρόσωπα των παιδιών στα περιοδικά και για αυτό ευχαρίστησε και τους δημοσιογράφους που έχουν σεβαστεί την επιθυμία τους αυτή.

Δείτε, ακόμα, τι απάντησε ο Γιώργος Τσαλίκης στις… αδιάκριτες ερωτήσεις των συνεργατών του, ενώ παρακολουθήστε και μερικά αποσπάσματα από τις πρόβες του στη σκηνή του Caramela.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR