counter

Τί αποκαλύπτει στο FTHIS.GR ο επί 22 χρόνια δικηγόρος και στενός φίλος του Μιχάλη Ασλάνη

Τί αποκαλύπτει στο FTHIS.GR ο επί 22 χρόνια δικηγόρος και στενός φίλος του Μιχάλη Ασλάνη
Τί αποκαλύπτει στο FTHIS.GR ο επί 22 χρόνια δικηγόρος και στενός φίλος του Μιχάλη Ασλάνη

Μιχάλης Ασλάνης

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Ο ξαφνικός θάνατος του σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη, έφερε στην επιφάνεια τα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, αλλά και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν και για τα οποία είχε μιλήσει σε συνεντεύξεις του.

Όπως δήλωσαν αποκλειστικά στο FTHIS.GR οι στενοί του συνεργάτες, τον τελευταίο χρόνο ο Μιχάλης Ασλάνης που βρέθηκε νεκρός σήμερα, βρισκόταν απομονωμένος στο σπίτι του και σύμφωνα με πληροφορίες έκανε χρήση αντικαταθλιπτικών φαρμάκων. Η ιατροδικαστική εξέταση θα αποσαφηνίσει τις αιτίες του θανάτου του, όμως μετά την δημοσιοποίηση του άδικου χαμού του πολλοί μίλησαν για αυτοκτονία.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον πιο στενό συνεργάτη του Μιχάλη Ασλάνη, τον Ανδρέα Γαβαλά, ο οποίος υπήρξε για 22 χρόνια δικηγόρος και έμπιστος φίλος του.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο θάνατος του ήταν για εκείνον μεγάλο σοκ και τεράστια απώλεια.

"Δεν το πιστεύω ότι αυτοκτόνησε. Μιλήσαμε την Παρασκευή για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και είχαμε βάλει μπροστά από Σεπτέμβριο να ρυθμίσουμε τις οικονομικές του εκρεμμότητες. Τα είχαμε τακτοποιήσει όλα. Τα είχαμε βάλει σε ένα δρόμο και με τις νέες αποφάσεις του Υπουργείου Οικονομικών, θα ρυθμίζαμε τα χρέη σε ΙΚΑ και Εφορία. Δεν είχαμε μια σχέση απλώς επαγγελματική. Ήμουν ένα από τα πιο κοντινά του πρόσωπα. Γνωριζόμαστε 22 χρόνια. Ο Μιχάλης ήταν φίλος μου".

-  Ποτέ δεν σας είπε ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει;

"Όχι! Όχι! Ποτέ! Ποτέ δεν υπονόησε κάτι τέτοιο. Ήταν πράγματι προβληματισμένος. Τον τελευταίο χρόνο, δεν ήθελε να βγει έξω, είχε κλειστεί στον εαυτό του, αλλά αν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του πιστεύω ότι θα το έλεγε σε κάποιον από εμάς τους φίλους του. Θέλω να δω το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Δε θέλω να πιστέψω ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Μπορεί να είναι κάτι άλλο. Ο Μιχάλης είχε πολύ υψηλό ζάχαρο που του δημιουργούσε ψυχολογικές μεταπτώσεις, έπαιρνε αγωγή για το ζάχαρο. Στις συζητήσεις μας μιλούσαμε για το τι πρέπει να κάνουμε από Σεπτέμβρη. Ο Μιχάλης ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, πολύ καλοπροαίρετος και το γεγονός ότι ενώ ξεκίνησε από το μηδέν, δημιούργησε μία πολύ καλή οικονομική κατάσταση και τελικά λόγω της κρίσης και λόγω ανθρώπων που εμπιστευόταν, έπαθε μεγάλη οικονομική καταστροφή, τον κατέβαλε πάρα πολύ".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR