counter

Τι αποκαλύπτει η Ματίνα Νικολάου για την τούμπα της στο “Για την παρέα”;

Τι αποκαλύπτει η Ματίνα Νικολάου για την τούμπα της στο “Για την παρέα”;
Τι αποκαλύπτει η Ματίνα Νικολάου για την τούμπα της στο “Για την παρέα”;

Ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν τους έχει χαριστεί τίποτα, και δεν επαναπαύονται. Φέτος, μάλιστα, είναι η χρονιά της! Ο λόγος για την Ματίνα Νικολάου, η οποία στην επιτυχημένη παράσταση «Βερβερίτσα», που περιοδεύει ανά την Ελλάδα, και στην ψυχαγωγική εκπομπή «Για την παρέα», που προβάλλεται στο OPEN, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Η ηθοποιός αποκαλύπτει στο «MYtv» και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο την πιο περίεργη στιγμή που έζησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής...

Σε φόβισε όταν σου είπε ότι σκέφτεται να μεταφέρει τη Βάνια, από την παράσταση «Κοκομπλόκο», στο γυαλί;
Στην αρχή φοβήθηκα λίγο, γιατί έχω μάθει να έχω συγκεκριμένα πράγματα και να τα έχω στημένα στο μυαλό μου: τα λόγια μου, τις κινήσεις μου, τα πάντα. Αυτό ήταν κάτι που με έβγαζε από τα όρια μου. Ωστόσο, χαίρομαι πολύ γιατί κατάφερα μέσα από ένα ρόλο να μη χρειάζεται να ξέρω τι θα κάνω, και απλά να το κάνω. Πραγματικά, δεν ξέρω κάθε μέρα τι μου ξημερώνει (Γελάει).

Ποια είναι η πιο αστεία ή πιο δύσκολη στιγμή που έχεις ζήσει στην εκπομπή;
Είναι ωραίες οι εκπομπές που έχουμε κάνει. Η τούμπα που έφαγα, που ήταν κανονικότατη, ήταν μία περίεργη στιγμή αλλά δεν αισθάνθηκα άσχημα. Έχω στο νου μου συνέχεια το ρόλο, οπότε αυτό με βοηθά να λειτουργήσω σαν ρόλος σε μια ζωντανή εκπομπή. Κάθε εκπομπή είναι σαν μια θεατρική παράσταση.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR