counter

Τι απογοήτευσε τη Gisele Bundchen;

Τι απογοήτευσε τη Gisele Bundchen;
Τι απογοήτευσε τη Gisele Bundchen;

Εμφανώς απογοητευμένη ξεροστάλιαζε έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου η Gisele Bundchen περιμένοντας να δει τον σύζυγο της Tom Brady. Κι αν νομίζεται ότι πρόκειται για καβγαδάκι, όχι. Ίσα, ίσα οι δυο τους είναι αγαπημένοι ερωτευμένοι και ενωμένοι όπως ακριβώς υποσχέθηκαν ότι θα είναι όταν αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης ο ένας για τον άλλο.

Απογοητευμένη και κακόκεφη περίμενε τον σύζυγο της

Η 33χρονη καλλονή περίμενε υπομονετικά να δει το σύζυγο της και να τον πάρει μια αγκαλιά για να τον παρηγορήσει. Η ίδια ήταν αρκετά απογοητευμένη και δε θύμιζε καθόλου την απαστράπτουσα “άγγελο” της Victoria Secret. Το προσωπό της ήταν σκυθρωπό και το πλατύ της λαμπερό χαμόγελο απουσίαζε. Βέβαια, αυτό που σίγουρα μπορούμε να παραδεχτούμε είναι ότι ακόμη και “κατσούφα”, η βραζιλιάνα καλλονή παραμένει πανέμορφη.

Ο Tom Brady που αγωνίζεται στην ομάδα των New England Patriots, είχε ένα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα των Miami Dolphins. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν υπέρ τους. Έχασαν στο εκτός έδρας παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στη Florida και που γέμισε με νεύρα και απογοήτευση το σύζυγο της Gisele Bundchen.

Δεν είχε διάθεση για λαμπερά χαμόγελα και πόζες

Σίγουρα η αγκαλιά της αγαπημένης του μετά το παιχνίδι θα τον ανακούφισε. Το διάσημο super model που περίμενε έξω από τα αποδυτήρια απογοητευμένη και στενοχωρημένη κέντρισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων αλλά και τα φλας των φωτογράφων που δε δίστασαν να την απαθανατίσουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπήρχε όρεξη για λαμπερά χαμόγελα και πόζες. Η Gisele Bundchen αγνόησε τους φωτογράφους και κατά τη διάρκεια που περίμενε ήταν αφηρημένη και σκεπτική. Παρόλο που η διάθεση της ήταν πεσμένη έκλεψε την παράσταση με την απλότητα της και το λαμπερό της πρόσωπο το οποίο δεν είχε ίχνος μακιγιάζ.   

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR