counter

Τί απάντησε η Ευγενία Μανωλίδου όταν ρωτήθηκε αν κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με τον Άδωνι;

Τί απάντησε η Ευγενία Μανωλίδου όταν ρωτήθηκε αν κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με τον Άδωνι;
Τί απάντησε η Ευγενία Μανωλίδου όταν ρωτήθηκε αν κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με τον Άδωνι;

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

 

Με αφορμή την μεγάλη συναυλία που θα δώσει στην Πάτρα, η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Βαγγέλη Περρή και της Έλενας Παπαβασιλείου.

Στην εισαγωγή του, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε με πολύ κολακευτικά λόγια την ταλαντούχα μαέστρο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ΄"Ευγενία της τηλεόρασης, με την Ευγενία της καθημερινότητας είναι πολύ διαφορετική απο όσο νομίζουν κάποιοι".

Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη, "βγήκε" τηλεφωνικά στον αέρα, λίγο πριν τις 8 το πρωί της Παρασκευής και απάντησε με ειλικρίνεια ακόμα και στις πιο "δύσκολες" ερωτήσεις του παρουσιαστή

"Καλημέρα σας! Δεν με ξυπνήσατε. Καθημερινά είμαι όρθια στις εφτά, λόγω των παιδιών. Αφού να φανταστείτε πως όταν επιστρέψαμε με τον Άδωνι από τον Καναδά, πήγα κατευθείαν μέχρι τη μία το πρωί, να κάνω πρόβα. Αλλά είμαι λίγο… ζαβλακωμένη ακόμα" σχολίασε η Ευγενία Μανωλίδου.

-Ακούς ραδιόφωνο ή βλέπεις τηλεόραση περισσότερο;

"Ραδιόφωνο. Τηλεόραση βλέπω αργά το βράδυ, μεταξύ 12 με 1 τα ξημερώματα, ταινίες κυρίως. Μία όμως έχω ήδη κοιμηθεί".

-Το DWTS το παρακολουθείς;

"Το βλέπω όταν είμαι σπίτι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Φέτος, είναι η καλύτερη φουρνιά celebrities. Έχω τρελαθεί. Και για την Έλενα έχω να πω, πως είναι καταπληκτική. Έλενα, είσαι από τους celebrities που έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο και χαίρομαι που έχεις παρτενέρ τον Ηλία, είναι καταπληκτικός δάσκαλος. Τον ξέρω αρκετά καλά, έχουμε μιλήσει πολύ και έχει τύχει να τον δω πως δουλεύει με τις ντάμες του".

-Είσαι πολύ γενναιόδωρη, σε όσα λες, σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής.

-"Αντικειμενική είμαι. Αν δεν ήταν καλή, δεν θα τα έλεγα αυτά".

Και εκεί, ο παρουσιαστής της βρήκε τη στιγμή να της κάνει μια πολύ προσωπική ερώτηση, αλλά η Ευγενία Μανωλίδου απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια!ΠΕΡΡΗΣ-ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

-Με τον Άδωνι Γεωργιάδη, κοιμόσαστε σε διαφορετικά κρεβάτια;

"Όχι, τις λες! Στο ίδιο κρεβάτι κοιμόμαστε, αλλά έχει ήδη φύγει από το σπίτι, γιατί είναι καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Παρόλο που ξενύχτησε χθες το βράδυ στη Βουλή, ξύπνησε πολύ νωρίς λόγω της εμφάνισής του σε πρωινό".

 Βλεπόσαστε καθόλου στο σπίτι;

"Προσπαθώ να τον βλέπω στα ταξίδια, γι’ αυτό πηγαίνω μαζί του. Στην Αθήνα είναι πολύ δύσκολο, τα ωράρια μας είναι διαφορετικά, γεμάτα και έντονα και δεν βλεπόμαστε αρκετά".

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνομιλία τους, η Ευγενία Μανωλίδου αναφέρθηκε στη μεγάλη παράσταση με τον τίτλο "Cinema Paradiso" που θα δώσει με τη Νίνα Λοτσάρη στην Πάτρα, την ερχόμενη Κυριακή.

"Στη συναυλία που δώσαμε στην Αθήνα, δεν πρόλαβα να σας καλέσω, αλλά θα το κάνω, γιατί θέλω όλους τους φίλους κοντά μου, να το δούν. Έγιναν όλο τόσο γρήγορα στην πρεμιέρα".

-Να πάμε και στη Σύρο το έργο, την προσκάλεσε ο Βαγγέλης Περρής.(σ.σ. Από το νησί, κατάγεται ο παρουσιαστής).

"Το έχω σκεφτεί. Αν και η παραγωγή της παράστασης είναι μεγάλη με την 25μελή ορχήστρα, θα ταιριάξει πολύ στο θέατρο της Σύρου. Άλλωστε εκεί, έκανα και την πρώτη μου εμφάνιση, την πρώτη συναυλία της ζωής μου".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR