counter

Της σηκώθηκε η τρίχα όρθια;

Της σηκώθηκε η τρίχα όρθια;
Της σηκώθηκε η τρίχα όρθια;

Με την τρίχα όρθια πήγε στην κοπή της πίτας για τις “Φόνισσες της Παπαδιαμάντη” η “φόνισσα” Χρύσα Ρώπα που αρκετά χρόνια τώρα στηρίζει το κοντό μαλλί και το ανδρικό look. Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου οι συντελεστές και οι ηθοποιοί της πετυχημένης παράστασης μαζεύτηκαν στο θέατρο Πειραιώς 131 για να κόψουν την πίτα και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα σεζόν που έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά για το θίασο.

Η Χρύσα Ρώπα με το μαλλί πλατινέ ξανθό εισήλθε στο χώρο με την τρίχα σηκωμένη. Με ανεβασμένη διάθεση και πλατύ χαμόγελο φωτογραφήθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της σκηνοθέτη και σεναριογράφου Αλέξανδρου Ρήγα.

Με militaire παντελόνι και καρό πουκάμισο, φορώντας ένα κατακόκκινο κραγιόν, η Χρύσα Ρώπα φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενη και ευδιάθετη αποδεικνύοντας ότι περνάει πολύ καλές στιγμές με τις άλλες 5 φόνισσες. Θα έλεγε κανείς ότι 6 γυναίκες μαζί στον ίδιο θίασο θα αποτελούσαν πονοκέφαλο για τον Αλέξανδρο Ρήγα και το Δημήτρη Αποστόλου. Κι όμως οι φωτογραφίες τους και τα χαμόγελα τους αποδεικνύουν ότι και οι γυναίκες μπορούν να διατηρούν θετικό κλίμα και άψογη συνεργασία. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR