counter

Της φόρεσαν λάθος νούμερο περούκα και ιδού τα αποτελέσματα! (φωτογραφίες)

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Μετά τη ψυχολογική της κατάρρευση το 2010,  τον εγκλεισμό της σε κλινική αποτοξίνωση, τις πρόσφατες αποκαλύψεις του τέως manager της ότι ήταν βυθισμένη στις ναρκωτικές ουσίες, η πρώην πριγκίπισσα της ποπ προσπαθεί να βρει και πάλι τον δρόμο προς την κορυφή. Η αποστολή αυτή προς το παρόν αποδεικνύεται ακατόρθωτη, καθώς η ομάδα της δεν την προστατεύει από κακοτοπιές.

Το τελευταίο πλήγμα στην εικόνα της ήρθε με την κυκλοφορία του τελευταίου τεύχους του περιοδικού "Lucky", όπου η Βritney Spears κοσμεί το εξώφυλλό του. Για κάποιον λόγο οι υπεύθυνοι της φωτογράφησης επέλεξαν να της φορέσουν περούκα και το "περίεργο" αποτέλεσμα έφερε ποικίλα σχόλια, αλλά και γέλια.

Η περούκα δείχνει αφύσικη πάνω της, σαν να ήταν λάθος νούμερο, αφού κάλυπτε σχεδόν το μισό μέτωπό της!

Όπως ήταν λογικό, η κυκλοφορία του περιοδικού ξεκίνησε πολλές συζητήσεις στο internet και ούτε οι οπαδοί της star δεν μπόρεσαν να πουν μια καλή κουβέντα. Το περιοδικό μετά τα εκατοντάδες αρνητικά δημοσιεύματα αναγκάστηκε να γράψει ένα απολογητικό tweet: "Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε μαζί μας τις σκέψεις σας  για το εξώφυλλο. Όπως κάνουμε πάντα, θα συζητήσουμε τις παρατηρήσεις σας με όλη την ομάδα και λυπούμαστε αν απογοητεύσαμε κάποιους".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR