counter

Την "χουφτώνει" δημοσίως και η Adele χαμογελά! Δείτε τις φωτογραφίες.

Την "χουφτώνει" δημοσίως και η Adele  χαμογελά! Δείτε τις φωτογραφίες.
Την "χουφτώνει" δημοσίως και η Adele χαμογελά! Δείτε τις φωτογραφίες.

Ο αγαπημένος της την χουφτώνει και η Adele χαμογελά!

Σε μια από τις σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις η Adele και ο σύντροφος της Simon Konecki δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες το ερωτευμένο ζευγάρι είναι ιδιαίτερα διαχυτικό μεταξύ του. Εκείνος τη φιλάει και την "χουφτώνει" ενώ εκείνη χαμογελά δείχνοντας να το απολαμβάνει!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Adele με το σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Simon Konecki, σε μυστική συναυλία της Lady Gaga. Η διάσημη τραγουδίστρια δείχνει να έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπο του συντρόφου της. Η Adele έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον ιδανικό άντρα "Αν με κάνουν να γελώ πέφτω στο κρεβάτι μαζί τους!" και φαίνεται πως ο Simon Konecki διαθέτει αρκετό χιούμορ!

Ο αγαπημένος της Adele είναι διευθυντής σε εταιρία διοργάνωσης φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, και έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά της!

Η νέα συνεργασία της Adele με τον ράπερ Whiz Khalifa 

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της τώρα έχει ανακοινωθεί ότι η Adele θα κυκλοφορήσει νέα δουλειά με τον γνωστό ράπερ Whiz Khalifa. Η Adele και ο Whiz Khalifa γνωρίστηκαν στα βραβεία Grammy και αποφάσισαν ότι θέλουν να συνεργαστούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR