counter

Την απάτησε ο άντρας της και το έμαθε από τις εφημερίδες!

Την απάτησε ο άντρας της και το έμαθε από τις εφημερίδες!
Την απάτησε ο άντρας της και το έμαθε από τις εφημερίδες!

Σύννεφα για ακόμα μία φορά στον γάμο της Tori Spelling με τον Dean McDermott. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της "Us Weekly", ο Dean McDermott απάτησε τη σύζυγο του με την 28χρονη Emily Goodhand.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της Emily Goodhand, εκείνη και ο Dean McDermott, πέρασαν μαζί ένα φλογερό διήμερο πάθους. Γνωρίστηκαν στο Toronto, όπου ο Dean McDermott βρισκόταν για να προωθήσει τη νέα του δουλειά, και ύστερα από άφθονο ποτό την προσκάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Η Emily Goodhand ισχυρίζεται πως ο Dean McDermott λίγο πριν γίνει το ..μοιραίο της μίλησε για την Tori Spelling λέγοντας  "Αγαπώ πολύ την γυναίκα μου αλλά δεν θέλει να κάνουμε… σεξ” .

Τώρα πώς η Emily Goodhand πίστεψε τα λεγόμενα του Dean McDermott, αν ποτέ τα είπε είναι απορροίας άξιον, καθώς η Tori Spelling με τον Dean McDermott έχουν ήδη 4 παιδιά. Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου σύντομα. Ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει το δημοσίευμα.

Η Tori Spelling στη τελευταία ανάρτηση στο blog της έλεγε πόσο ευτυχισμένη είναι αυτά τα Χριστούγεννα και πόσο ευγνώμων που έχουν λυθεί τα οικογενειακά και οικονομικά τους προβλήματα. Αυτά τα Χριστούγεννα θα τα περάσει ψήνοντας κουλουράκια για τον Άη Βασίλη με τα 4 παιδάκια της, ακούγοντας τραγουδάκια. Ήταν σαφές πως σε όλα αυτά συμμετείχε και ο σύζυγος της καθώς τον αναφέρει σε όλο το κείμενο. Μακάρι αυτή η περιπέτεια να έχει αίσιο τέλος για το ζευγάρι!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR