counter

Τηλεπερσόνα στόλισε όχι 1, ούτε 2, αλλά 6 φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι της!

Τηλεπερσόνα στόλισε όχι 1, ούτε 2, αλλά 6 φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι της!
Τηλεπερσόνα στόλισε όχι 1, ούτε 2, αλλά 6 φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι της!

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Έξι χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι της Heidi Klum

Στα 40 της χρόνια η Ηeidy Klum, έχοντας σημειώσει καριέρα ως μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια, τηλεοπτική παραγωγός, σχεδιάστρια μόδας, επιχειρηματίας και ηθοποιός, είναι παράλληλα και μια αφοσιωμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών: της 9χρονης Leni, του 7χρονου Henry, του 6χρονου Johan και της 3χρονης Lou. Η Ηeidy Klum, τα φετινά Χριστούγεννα φρόντισε να εξασφαλίσει για τα παιδιά της μια όσο το δυνατόν πιο γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι τους. Μια ατμόσφαιρα που ξεχειλίζει από Christmas Spirit! Πώς το κατάφερε αυτό; Στολίζοντας στο σπίτι τους ούτε ένα, ούτε δύο αλλά συνολικά 6 χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Πριν λίγες ημέρες είχαν δημοσιευτεί φωτογραφίες  μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter στις οποίες απεικονιζόταν η μητέρα της Εrna, να στολίζει ένα πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους σπιτιού τους. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ηeidi Klum πολλές φορές την εμποδίζουν από το να ασχοληθεί με τις οικιακές της υποχρεώσεις και έτσι η μητέρα της Erna είναι εκείνη που την βοηθά να αντεπεξέλθει σε αυτές.

Η Heidi Klum προσπαθεί, σε όσο ελεύθερο χρόνο της απομένει να ασχολείται όσο το δυνατόν περισσότερο με τα παιδιά της που έχει φροντίσει να έχουν και εκείνα ένα πρόγραμμα γεμάτο από δημιουργικές δραστηριότητες.

H βίλα της Ηeidi Klum στο Beverly Hills γέμισε από χριστουγεννιάτικα δέντρα, 6 στο σύνολο. Η ίδια η δήλωσε χαρακτηριστικά για την αγορά της: "Φέτος για πρώτη χρονιά κάθε ένα από τα παιδιά μου έχει το δικό του δέντρο στο δωμάτιό του!" Ένα δέντρο επιπλέον θα κοσμήσει την κρεβατοκάμαρα εκείνης και του συντρόφου της Martin Kirsten και ένα δέντρο στολίζει ήδη το τεράστιο σαλόνι τους.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR