counter

Τηλεπερσόνα βάφτισε την πανέμορφη κορούλα της. Και το όνομα αυτής... Αριάνα!

Τηλεπερσόνα βάφτισε την πανέμορφη κορούλα της. Και το όνομα αυτής... Αριάνα!
Τηλεπερσόνα βάφτισε την πανέμορφη κορούλα της. Και το όνομα αυτής... Αριάνα!

Η 30χρονη Ουαλή Ιmogen Thomas έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο reality show Βig Brother, όμως η φήμη της εκτοξεύτηκε λόγω της ενασχόλησής της με το modeling. Aκόμα και μετά την γέννηση της κόρης της, η Ιmogen εξακολουθεί να κάνει sexy φωτογραφίσεις προβάλλοντας τα πληθωρικά σημεία του σώματός της! Η Ιmogen Thomas συγκέντρωσε και πάλι τα φλας των φωτογράφων πάνω της, αυτή τη φορά λόγω της βάφτισης της 8μηνης κόρης της που πήρε το όνομα Ariana !

Η Imogen έζησε στιγμές απόλυτης χαράς κρατώντας στα χέρια της συνεχώς το κοριτσάκι της που με το μεταξωτό βαπτιστικό φόρεμά του έμοιαζε με μικρή πριγκίπισσα. Αν και ο πατέρας της μικρή Αriana δεν έδωσε το "παρών" στην τελετή, η Daily Mail επιβεβαιώνει ότι το ζευγάρι είναι μαζί και ευτυχισμένο παρά το ότι τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση. Η τελετή έλαβε χώρα σε Χριστιανική Εκκλησία στο Kings Road του Λονδίνου και σύσσωμη η οικογένεια της Ιmogen ήταν παρούσα λάμποντας από ευτυχία.

"Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας, υπέροχοι φίλοι μου που προσπαθήσατε να έρθετε στην βάπτιση της κόρης μου. Ήταν υπέροχο που λάβαμε τόσο όμορφα δώρα" έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook ως ένα δείγμα ευχαριστίας προς τους φίλους της που την τίμησαν με την παρουσία τους στην χαρούμενη στιγμή της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR