counter

Think sex!

Think sex!
Think sex!

Think sex!

Αν επιθυμείς πραγματικά να κρατήσεις το ερωτικό ενδιαφέρον ζωντανό εξασφαλίζοντας ουσιαστική ώθηση στη σεξουαλική σου ζωή, ίσως είναι καιρός να ακολουθήσεις μια νέα –πιο εγκεφαλική– προσέγγιση στο σεξ. Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις!

 

Σκέψου το σεξ… πριν κάνεις σεξ!

 

Αυτό είναι μια καλή νοητική προθέρμανση που διεγείρει τη συχνά κοιμισμένη από στρες και υποχρεώσεις λίμπιντο κατά τη διάρκεια της ημέρας, έτσι ώστε να έχεις καλύτερη ανταπόκριση και ενισχυμένη διάθεση όταν έρθει η ώρα για σεξ.

 

Κάνε ένα τηλεφώνημα...

 

Αν θες να απογειώσεις την ερωτική διάθεση του συντρόφου σου έτσι ώστε η πρώτη του κίνηση όταν βρεθείτε να μην είναι να ξαπλώσει στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση, ένα τηλεφώνημα γεμάτο ερωτικά υπονοούμενα αρκεί. Αν κι εκείνος έχει να πει πολλά, ακόμα καλύτερα αφού σύμφωνα με τους ειδικούς τα ακουστικά ερεθίσματα είναι περισσότερο διεγερτικά για τις γυναίκες απ’ ό,τι για τους άντρες.

 

Γίνε περισσότερο αποκαλυπτική!

 

Η εικόνα που προσφέρεις καθημερινά στον σύντροφό σου, παίζει σημαντικό ρόλο καθώς μπορεί ανάλογα με το πόσο παραμελημένη ή φροντισμένη είναι να εξάπτει ή να σβήνει το σεξουαλικό του ενδιαφέρον. Γι’ αυτό καλό είναι να προσέχεις την εμφάνισή σου. Έρευνες μάλιστα επιβεβαιώνουν ότι το καλοκαίρι κάνουμε πιο συχνά σεξ και ένας λόγος είναι ότι φοράμε λιγότερα και πιο αποκαλυπτικά ρούχα. Μια λοιπόν, πιο αποκαλυπτική εμφάνιση πιθανόν να κεντρίσει το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου, αφού είναι γνωστό ότι οι άντρες είναι περισσότερο οπτικοί τύποι.

 

Μη φυλάς τα φιλιά… μόνο για την ώρα του σεξ!

 

Χάδια, αγκαλιές και φιλιά εκτός από έμπρακτη μορφή αγάπης είναι και πολύ καλά βελτιωτικά της ερωτικής διάθεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Γι’ αυτό φίλησέ τον μόλις μπεις σπίτι, κράτα τον από το χέρι όταν περπατάτε μαζί ή αγκάλιασέ τον την ώρα που βλέπετε τηλεόραση.

 

Μίλα για το σεξ που θες!

Μοιράσου μαζί του όσο πιο απλά και ξεκάθαρα μπορείς τι ακριβώς θα επιθυμούσες να κάνει, με ποιον τρόπο, πόσο γρήγορα ή αργά να συνεχίσει κ.λπ. Αυτό θα αυξήσει και στους δύο την ηδονική συμμετοχή και κορύφωση και θα ανανεώνει συνέχεια το σεξουαλικό πάθος.

 

Πες του συχνά «σ’ αγαπώ»...

Όσο μεγαλύτερη συναισθηματική κάλυψη νιώθετε στη σχέση οι δυο σας, τόσο καλύτερη αναμένεται να είναι η σεξουαλική σας ζωή. Να θυμάσαι ότι δεν έχουν ανάγκη μόνο οι γυναίκες να εισπράττουν την αγάπη από το ταίρι τους για να νιώσουν ερωτικά αλλά και οι άντρες. Γι’ αυτό μην ξεχνάς να του θυμίζεις πόσο πολύ τον αγαπάς.

 

Δώσε αξία στο μετά...

Ζήτα από τον σύντροφό σου να περάσετε κάποιο χρόνο μαζί αγκαλιά μετά το πέρας της επαφής, συνεχίζοντας τα χάδια και τα φιλιά. Ο χρόνος αυτός είναι εξαιρετικά σημαντικός για την υγεία της σχέσης του ζεύγους τόσο για τον άντρα αλλά ειδικά για τη γυναίκα η οποία έχει περισσότερο ανάγκη τη συναισθηματική ασφάλεια που προσφέρει μια τρυφερή αγκαλιά.

 

Γίνε απρόβλεπτη...

Μικρές αλλαγές στη σεξουαλική ζωή τροφοδοτούν τον εγκέφαλο με νέες παραστάσεις και έχουν ανανεωτική επίδραση. ζωντανέψτε τη σεξουαλική σας σχέση, αλλάζοντας το πως, το που και το πότε κάνετε σεξ.

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα κάνοντας κλικ στο www.formamag.gr.   

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR