counter

The Voice: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του μεγάλου τελικού! Δείτε φωτογραφίες

The Voice: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του μεγάλου τελικού! Δείτε φωτογραφίες
The Voice: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του μεγάλου τελικού! Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Mε μια βραδιά-υπερθέαμα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του το The Voice, ανανέωσε όμως το ραντεβού τους μαζί τους για την νέα τηλεοπτική σεζόν επιφυλάσσοντας ακόμα μεγαλύτερες μουσικές εκπλήξεις και συγκινήσεις! Ο τελικός της Παρασκευή 9  Μαΐου τα είχε όλα: αξιόλογες perfomances από τους τέσσερις φιναλίστ αλλά και τους coaches που τους συνόδευσαν με την φωνή τους, σε μια συνύπαρξη επί σκηνής που έμεινε στο μυαλό όλων ως ξεχωριστή ανάμνηση της βραδιάς.

Νικήτρια του show αναδείχθηκε η Μαρία Έλενα Κυριάκου, ενώ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τον τελικό νικητή κρίθηκε σε λίγες μόνο ψήφους όπως σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας που και εκείνος εντυπωσίασε στην έναρξη του show δείχνοντας το ταλέντο του στο πιάνο και εκτελώντας την μεγάλη επιτυχία "Love me again”.

Mαζί του στο stage όσοι δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά του τελικού: Γιούρι Μελίκοβ, Κατερίνα Λιόλιου, Άλεξ Οικονόμου, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Βασίλης Χατζηπαρτάλης, Παναγιώτης Βηντζηλαίος και ο Στέλιος Μαγαλιός. Το κλίμα μπροστά και πίσω από τις κάμερες ενθουσιώδες! Οι coaches Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Μιχάλης Stavento και Μελίνα Ασλανίδου εμψύχωναν την τετράδα των διεκδικητών του τίτλου του νικητή Λευτέρη Κιντάτο, Αρετή Κοσμίδου, Μαρία Έλενα Κυριάκου και Αίμιλη Χαραλάμπους αν και η αγωνία τους για την έκβαση του show ήταν έκδηλη! Κοντά στους coaches βρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Μ. Κυριακού που βρέθηκε στην βραδιά του τελικού και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να ανταλλάσσει χαιρετισμό μαζί τους.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος δια στόματος Γιώργου Λιάγκα, ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε στη σκηνή του τελικού του "The Voice", με τη μουσική συνοδεία του Στέφανου Κορκολή στο πιάνο. Μετά το τέλος της ερμηνείας τους, ο Αντώνης Ρέμος ευχαρίστησε δημόσια τον Στέφανο Κορκολή για τα μουσικά κομμάτια που έχει γράψει ο μουσικοσυνθέτης για τον δίσκο του.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος βρήκε νικήτριες την Μαρία Έλενα Κυριάκου και την Δέσποινα Βανδή. Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν το πλατό αντικατόπτρισαν την ζεστή σχέση που χτιζόταν μεταξύ διαγωνιζόμενων και coaches καθ’όλη τη διάρκεια του show. 

Η «μεγάλη φωνή της Ελλάδος» μπορεί να αναδείχθηκε η Μαρία Έλενα Κυριάκου, αλλά όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να αγαπηθεί τόσο πολύ το εν λόγω talent show που καθήλωνε τους τηλεθεατές στους δέκτες του κάθε Παρασκευή.

Το The Voice ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές με το The Voice 2 και το Τhe Voice Kids! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR