counter

To νυφικό που φόρεσε η "Νταιάνα" του "The Crown" κόστισε περισσότερο από το αυθεντικό!

To νυφικό που φόρεσε η "Νταιάνα" του "The Crown" κόστισε περισσότερο από το αυθεντικό!
To νυφικό που φόρεσε η "Νταιάνα" του "The Crown" κόστισε περισσότερο από το αυθεντικό!

Στην 4η σεζόν της δημοφιλούς σειράς «The Crown» του Netflix, βλέπουμε την Έμα Κόριν ως Νταιάνα να φορά το εμβληματικό νυφικό της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Υλοποιημένο από ιβουάρ, ολομέταξο ταφτά και στολισμένο με δαντέλα και 10.000 πέρλες,  κοστίζει σήμερα περίπου 600.000 ευρώ, ενώ τότε το φόρεμα ήταν αξίας 9.000 λιρών το οποίο είχε ουρά 7,5 μέτρα. «Θέλαμε να δώσουμε «δραματική διάσταση και να μετατρέψουμε τη Νταιάνα σε πριγκίπισσα του παραμυθιού», αναφέρουν οι σχεδιαστές.

Η Έμα Κόριν ενθουσιασμένη με αυτή την δημιουργία αποκλειστικά για εκείνη δήλωσε στη Βρετανική Vogue:

 «Οι Emanuels, που σχεδίασαν το πρωτότυπο νυφικό, μας έδωσαν τα σχέδια και στη συνέχεια φτιάχτηκε για μένα»,.

Μόλις η ηθοποιός έβαλε το φόρεμα και εμφανίστηκε για πρώτη φορά, όλοι έμειναν άφωνοι.

«Βγήκα έξω και όλοι έμειναν εντελώς σιωπηλοί», είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός η οποία θα φοράει μία σειρά από looks που έχουν εμπνευστεί από την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Ενώ συμπλήρωσε: «Όταν γυρίζαμε τη σκηνή είχα μια ομάδα περίπου 10 ατόμων που με βοήθησαν να φορέσω το νυφικό, γιατί είναι τεράστιο».

Να υπενθυμίσουμε ότι το νυφικό της Πριγκίπισσας Νταιάνα είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα φορέματα του κόσμου και σημείο αναφοράς στην ιστορία της μόδας. Το σχεδιαστικό δίδυμο David & Elizabeth Emmanuel έφτιαξε το νυφικό που έχει καταχωρηθεί στη λίστα των πιο επιδραστικών  «British Royal Wedding Dresses of All Time» του περιοδικού Time.

Νέο FTHIS APP!

Κατέβασε στο κινητό σου δωρεάν την εφαρμογή του Fthis μέσα από τo Google Play Store και το App store, για να είσαι πάντα ενημερωμένος για τα τελευταία νέα των αγαπημένων σου celebrities, τις εξελίξεις γύρω από τη showbiz και για όλες τις νέες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR