counter

“The Crown”: Κυκλοφόρησε η 4η σεζόν της σειράς που αφορά την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας

“The Crown”: Κυκλοφόρησε η 4η σεζόν της σειράς που αφορά την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας
“The Crown”: Κυκλοφόρησε η 4η σεζόν της σειράς που αφορά την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας

Η 4η σεζόν του «The Crown» είναι γεγονός. Αυτή τη φορά η σειρά μας μεταφέρει στην δεκαετία του ’80 και εστιάζει σε δύο μεγάλα γεγονότα: την άνοδο και την πορεία της Μάργκαρετ Θάτσερ ως πρωθυπουργός αλλά και τον γάμο του Πρίγκιπα Καρόλου με την λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ.

Τα προβλήματα και το δράμα στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κλιμακώνονται και πληθαίνουν και όλη η οικογένεια θα κληθεί να αντιμετωπίσει νέες δυσκολίες. Πάνω κάτω μαθαίνουμε νέα πράγματα για όλους, με -σχεδόν- κάθε “χαρακτήρα” να έχει επεισόδιο που εστιάζει σε αυτόν.

The Crown - 4η σεζόν

Το μεγαλύτερο και ίσως πιο στενάχωρο κομμάτι όμως της σεζόν επικεντρώνεται στον γάμο του Καρόλου με την Νταϊάνα. Ένας έρωτας που όπως παρουσιάστηκε στην σειρά δεν ήταν ποτέ αληθινός, γεμάτος προβλήματα και μιζέρια παρά την αγάπη και την υποστήριξη που είχε το ζευγάρι από τον λαό. Οι εντάσεις και οι εξωσυζυγικές σχέσεις των δύο είναι καταστροφικές με ένα μπαλάκι ευθυνών να αιωρείται στον αέρα αλλά πάνω από όλα να πρέπει να προστατευτεί το Στέμμα! Η Emma Corrin κάνει εκπληκτική δουλειά ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα και η ομοιότητα της προκαλεί συγκίνηση.

Φυσικά κάθε επεισόδιο έχει αμείωτο ενδιαφέρον και αυτό ευθύνεται στα υψηλά επίπεδα της σκηνοθεσίας αλλά και στο ταλαντούχο cast ηθοποιών που ενσαρκώνουν άψογα τον κάθε ρόλο.

Η 4η σεζόν του "The Crown" αποτελείται από 10 επεισόδια περίπου της μιας ώρας και η σειρά ήδη έχει ανανεωθεί για 5η αλλά και 6η σεζόν με την οποία θα ολοκληρωθεί.

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter - @TheCrownNetflix

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR