counter

The Chase: Όσα θέλετε να ξέρετε για τον “αδέκαστο επιθεωρητή”- Το πραγματικό όνομα, τα παιδιά και τα τηλεπαιχνίδια

The Chase: Όσα θέλετε να ξέρετε για τον “αδέκαστο επιθεωρητή”- Το πραγματικό όνομα, τα παιδιά και τα τηλεπαιχνίδια
The Chase: Όσα θέλετε να ξέρετε για τον “αδέκαστο επιθεωρητή”- Το πραγματικό όνομα, τα παιδιά και τα τηλεπαιχνίδια

Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” βρέθηκε καλεσμένος ο Ηλίας Αλεξίου, ο αδέκαστος επιθεωρητής του “Τhe Chase”.

Ο chaser του τηλεπαιχνιδιού του Mega με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τη ζωή του και με αυτόν τον τρόπο τον γνώρισε καλύτερα το τηλεοπτικό κοινό.

«Το επιθεωρητής βγήκε γιατί η δουλειά μου είναι επιθεωρητής. Επιθεωρητής ασφαλείας τροφίμων και της ευταξίας της αγοράς. Αδέκαστος γιατί δεν χαρίζουμε κάστανα», είπε ο Ηλίας Αλεξίου.

«Είμαι παλιός τηλεπαιχνιδιάκιας με πρώτη εμφάνιση στη MEGA Banca το 1994. Η αδελφή μου δήλωσε συμμετοχή. Κέρδισα, πήρα ένα αυτοκίνητο ήμουν και νιόπαντρος και μετά γλυκάθηκα. Και μετά άρχισα να στέλνω. Πήγαμε ταξίδι του μέλιτος στην Πράγα με το δεύτερο τηλεπαιχνίδι. Από 4.000 ευρώ κέρδισα δύο φορές στον Εκατομμυριούχο. Στον Αδύναμο Κρίκο κέρδισα 3.000 ευρώ», ανέφερε ο ίδιος για την πορεία του στα τηλεπαιχνίδια αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Αλεξίου είπε: «Το περασμένο καλοκαίρι με πήραν τηλέφωνο -κάτι που είχα συνηθίσει γιατί γίνεται συχνά- και μου πρότειναν να πάω στο παιχνίδι. Τότε εγώ έβλεπα το The Chase το αγγλικό και έτσι δέχτηκα. Περάσαμε εξετάσεις ταχύτητας και γνώσεων. Ξεκινήσαμε πολύ chaser. Το The Chase έχει μια δυσκολία. Επειδή τοποθετηθήκαμε εκεί που τοποθετηθήκαμε έχω τον φόβο μήπως πω κάτι λάθος και γίνω ρεζίλι».

Ακόμη, ο Ηλίας Αλεξίου είπε ότι δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν πάνω από 50 ερωτήσεις που απαντάνε σε κάθε εκπομπή αλλά και ίδιοι οι chaser όπως και οι παίκτες δεν επιτρέπονται να βλέπουν χρονόμετρο.

«Είχα μια μεγάλη τύχη, ο πατέρας μου δεν είχε σπουδάσει και το είχε καημό. Όταν πήραμε τηλεόραση πρώτη φορά και έβλεπα δεν μπορούσα να διαβάσω τους υπότιτλους και με παρότρυνε να μάθω να διαβάζω. Έτσι σε ηλικία τεσσάρων ετών μου έφτιαξε πίνακα και κάθε μέρα με έμαθε να διαβάζω. Έτσι άρχισε. Σε αυτή την ηλικία ρουφάς αμέσως και μετά σου γίνεται συνήθεια», είπε ο αδέκαστος επιθεωρητής του “The Chase”.

«Είμαστε 27 χρόνια μαζί με την γυναίκα μου και έχουμε τρία παιδιά. Τα παιδιά μου δεν έχουν τόσες γνώσεις γιατί η ζωή μας ποια είναι διαφορετική. Εμείς είχαμε τα βιβλία, τώρα είναι με το κινητό στο χέρι. Ξέρουν πολλά πράγματα, έχουν αντίληψη αλλά δεν ενδιαφέρονται τόσο. Ανασύρεις πια οποιαδήποτε πληροφορία σε 3 δευτερόλεπτα από το διαδίκτυο», αποκάλυψε ο Ηλίας Αλεξίου.

«Έκανα άρση βαρών μέχρι το δεύτερο έτος της σχολής. Άμα δείτε πως μπαίνω μέσα, είμαι λίγο τρομακτικός. Η γυναίκα μου μου λέει σαν τον “Ταζ” είσαι όταν μπαίνεις μέσα», πρόσθεσε με χιούμορ ο αδέκαστος επιθεωρητής.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR