counter

The Battle 7: Ποιoι βρέθηκαν στους αγώνες Kick boxing στο Γκάζι!

The Battle 7: Ποιoι βρέθηκαν στους αγώνες Kick boxing στο Γκάζι!
The Battle 7: Ποιoι βρέθηκαν στους αγώνες Kick boxing στο Γκάζι!

Ακόμη ένα THE BATTLE ολοκληρώθηκε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι αγώνες μαχητικών αθλημάτων πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου αυτή τη φορά όχι σε κάποιο γήπεδο αλλά σε ένα νυχτερινό κέντρο, στο Gazi Music Hall στην Ιερά Οδό, δίνοντας άλλο class στα δυναμικά αθλήματα. Στη συμπαρουσίαση δίπλα στον δημοσιογράφο και διοργανωτή του THE BATTLE, Στέφανο Κωνσναντινίδη, είδαμε την Μαριάννα Καλλέργη ως ΖINA the Warrior, με σύνολο Βασίλειος Κωστέτσος, που από το ρόλο της μαχήτριας, πέρασε για λίγο σε αυτόν της παρουσιάστριας. 

Το event THE BATTLE που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια έγινε θεσμός και πολλοί επώνυμοι λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων έδωσαν το παρών και απόλαυσαν... πολύ ξύλο και πλούσιο θέαμα. Ανάμεσά τους ο anchorman του ALPHA, Αντώνης Σρόιτερ, δίπλα του ο Αρχισυντάκτης ειδήσεων του STAR Channel Ηλίας Παπανικολάου, ο νομικός και ποινικολόγος Θέμης Σοφός, ο Διευθυντής του Λάμψη Μάκης Πουνέντης, ο πρωταγωνιστής Κώστας Σπυρόπουλος, ο ράπερ Bo και ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος που σχεδίασε ειδικά για την Μαριάννα Καλλέργη το ρούχο που φόρεσε και βρέθηκε από κοντά για να την θαυμάσει.

Μια ακόμη πινελιά στο... νέο THE BATTLE, που διοργανώθηκε από την εταιρία One 2 Promοtions, ήταν ότι στο event που έγινε σε νυχτερινό κέντρο αυτή τη φορά, τραγούδησε ο Γιώργος Σαμπάνης ανάμεσα στα pre game και στο main event.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR