counter

The Bachelor: Το νέο τηλεοπτικό βήμα πρώην παίκτριας - Γίνεται μέλος εκπομπής!

The Bachelor: Το νέο τηλεοπτικό βήμα πρώην παίκτριας - Γίνεται μέλος εκπομπής!
The Bachelor: Το νέο τηλεοπτικό βήμα πρώην παίκτριας - Γίνεται μέλος εκπομπής!

Κατάφερε να φτάσει λίγα μόλις βήματα μακριά από την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο The Bachelor και από σήμερα γίνεται μέλος μίας επιτυχημένης τηλεοπτικής παρέας!

Ο λόγος για τη Ραφαέλα Γεωργίου που έμεινε στην τελική τετράδα και προστίθεται στην παρέα της εκπομπής "Δώσε Βάση" που προβάλλεται κάθε Κυριακή στον Alpha Κύπρου.

Το μοντέλο από το "Νησί της Αφροδίτης" θα είναι στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Ιωάννα Λαμπροπούλου και το ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

"Δώσε Βάση, Κάθε Κυριακή στις 19.20", έγραψε ως λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την οικοδέσποινα του τηλεοπτικού προγράμματος, ενώ like στην ανάρτησή της έκανε και η νικήτρια του ριάλιτι Νικολέτα Τσομπανίδου.

Τι είναι η εκπομπή "Δώσε Βάση"; 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Alpha Κύπρου πρόκειται για μία εκπομπή βασισμένη στο διεθνές format του CBS “Have You Been Paying Attention?” που συνδυάζει στοιχεία κωμικού show και τηλεπαιχνιδιού.

Η μόνιμη παρέα της κεντρικής παρουσιάστριας καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις της επικαιρότητας. Σοβαρές απαντήσεις αλλά και ξεκαρδιστικές.

Δείτε την ανάρτηση της Ραφαέλας Γεωργίου για το νέο τηλεοπτικό της βήμα: 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR