counter

The Bachelor: Νέα παίκτρια κάνει την είσοδό της στο ριάλιτι – Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου

Στο σημερινό επεισόδιο του «The Bachelor» οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν έντονες συγκινήσεις και πολλές εκπλήξεις.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος με κάποιες από τις εννέα κοπέλες θα βρεθούν σε ομαδικό ραντεβού στην φύση για να χαλαρώσουν και να έρθουν πιο κοντά, κάνοντας ιππασία.

Όπως είδαμε ωστόσο, η βόλτα στη φύση θα έχει άσχημη κατάληξη, καθώς τα άλογα θα αφηνιάσουν και θα τραυματίσουν τόσο τον Παναγιώτη Βασιλάκο, όσο και τη Ραφαέλα.

Παράλληλα, στο αποψινό επεισόδιο θα έχουμε και μία απρόσμενη αποχώρηση.

Ωστόσο, δεν θα είναι μόνο αυτά που θα παρακολουθήσουμε απόψε. Συγκεκριμένα, μια νέα παίκτρια θα κάνει την είσοδό της στο “The Bachelor” και θα προσπαθήσει να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε ο Alpha, μια κοπέλα με κόκκινο φόρεμα θα κάνει την εμφάνισή της, πριν την τελετή των ρόδων και θα ξαφνιάσει όλες τις υπόλοιπες κοπέλες.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στην είσοδο της νέας κοπέλας.

«Χθες τραβήξαμε κουπί! Αποψε θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα... Σας έχουμε και μια έκπληξη όμως. Μία είσοδο που θα συζητηθεί. Αποψε στις 22:00 στον #AlphaTV», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Δείτε την ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου και το trailer του αποψινού επεισοδίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR