counter

The Bachelor: H πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα της Βίβιαν μετά τον τελικό

The Bachelor: H πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα της Βίβιαν μετά τον τελικό
The Bachelor: H πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα της Βίβιαν μετά τον τελικό

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του «The Bachelor», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Μάνη, τόπο καταγωγής του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η Νικολέττα Τσομπανίδου αναδείχθηκε νικήτρια, κερδίζοντας έτσι μια θέση στην καρδιά του εργένη. Από την άλλη η Βίβιαν δεν κατάφερε να κάνει κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ο οποίος της ανακοίνωσε την απόφασή του, λίγο πριν προσφέρει το μονόπετρο στη Νικόλ.

Λίγη ώρα μετά την προβολή του μεγάλου τελικού του «The Bachelor», η Βίβιαν έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η 23χρονη ανέβασε τέσσερις κοινές της φωτογραφίες με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και έγραψε: «Στιγμές μοναδικές, στιγμές γεμάτες με ανάμεικτα συναισθήματα, στιγμές για πάντα χαραγμένες μέσα μου! Ήταν ένα πανέμορφο ταξίδι.. Ότι έζησα θα το κρατήσω για πάντα σαν μια γλυκιά ανάμνηση. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους όσους με στήριζαν από την αρχή και κατάλαβαν τι άνθρωπος είμαι. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες που έκαναν την εμπειρία μου αξέχαστη και δούλευαν ασταμάτητα για εμάς, χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή. Thank you for everything».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR