counter

Τhanksgiving Day! Έλληνες και ξένοι celebrities γιόρτασαν με γαλοπούλες και πίτες

Τhanksgiving Day! Έλληνες και ξένοι celebrities γιόρτασαν με γαλοπούλες και πίτες
Τhanksgiving Day! Έλληνες και ξένοι celebrities γιόρτασαν με γαλοπούλες και πίτες

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Η "Ημέρα των Ευχαριστιών" ή αλλιώς "Τhanksgiving Day" γιορτάζεται κάθε τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου και είναι μια ετήσια παραδοσιακή γιορτή για τους κατοίκους της Βόρειας Αμερικής. Kατά την διάρκειά της αποδίδονται ευχαριστίες στο Θεό για τα αγαθά που προσέφερε στην οικογένεια από την σοδειά του χρόνου. Celebrities που ζουν στην Αμερική, μέσα από φωτογραφίες που ανήρτησαν στους λογαριασμούς τους στα social media μεταφέραν το γιορτινό κλίμα της ημέρας καταγράφοντας τις προετοιμασίες τους.

Η Ημέρα των Ευχαριστιών μέσα από τον φακό των ξένων celebrities

Οι celebrities μέσω των φωτογραφιών που ανήρτησαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Ιnstagram μπόρεσαν να δείξουν ένα κομμάτι από τις προετοιμασίες εκείνων και των οικογένειών τους για την γιορτή. Θέλησαν να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους και μπήκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν "καλούδια" και να τα γευτούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα λόγω της ημέρας. Πιστοί στην παράδοση επιδόθηκαν σε μαγειρικές δημιουργίες που εντυπωσίασαν με την θαλπωρή και ζεστασιά των Χριστουγέννων ήδη να διαχέεται στα σπίτια τους. Μαγείρεψαν λαχταριστές γαλοπούλες και έδειξαν στους φίλους και θαυμαστές τους μέρος των μαγειρικών της ικανοτήτων αναρτώντας εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εσωτερικό των σπιτιών τους.

Μariah Carey, Sofia Vergara, Khloe και Courtney Kardashian, Katie Holmes, Lindsay Lohan, Heidi Clum, Hugh Jackman, Oprah Winfrey, Francesca Eastwood, Joan Rivers και Νeil Patrick Harris είναι μερικά από τα ονόματα που μετάδωσαν με φωτογραφίες το κλίμα της γιορτινής ημέρας!

Η Μαρία Μενούνος ήταν επίσης ανάμεσα στους celebrities που τίμησαν την ημέρα! Μαγείρεψε με την μητέρα της δεκάδες πεντανόστιμους μεζέδες που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους τους, ενώ και η ίδια έφτιαξε με τα χεράκια της την γαλοπούλα αναρτώντας φωτογραφία της μαζί της πριν ψηθεί! Ανήρτησε ακόμα φωτογραφία με την παρέα της που μεταφέρει την καλή διάθεση όλων τους λόγω της γιορτινής ημέρας.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR