counter

Thalia: Η “Μαρία της γειτονιάς” συνάντησε την “Σοράγια” 26 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και πόζαραν μαζί! - Φωτογραφία

Thalia: Η “Μαρία της γειτονιάς” συνάντησε την “Σοράγια” 26 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και πόζαραν μαζί! -  Φωτογραφία
Thalia: Η “Μαρία της γειτονιάς” συνάντησε την “Σοράγια” 26 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και πόζαραν μαζί! - Φωτογραφία

Όλοι θυμόμαστε την σειρά «Μαρία της Γειτονιάς» που σημείωσε τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 180 χώρες και μεταγλωττίστηκε σχεδόν σε όλες τις γλώσσες.

Μάλιστα, οι πρωταγωνίστριες Thalia (Μαρία) και Itatí Cantoral (Σοράγια) συναντήθηκαν 26 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και πόζαραν μαζί.

Να θυμίσουμε ότι η Σοράγια μισούσε ανελέητα την Μαρία καθώς είχε κερδίσει την αγάπη του Λουίς Φερνάντο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στην Ελλάδα αγαπήθηκε ιδιαίτερα η σειρά «Μαρία της Γειτονιάς»  η οποία προβλήθηκε πρώτη φορά στη χώρα μας το 1998.

Οι δύο πρωταγωνίστριες όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις και έτσι έκαναν και πρόσβαρα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης η Itatí Cantoral ανέβασε στο instagram  μία φωτογραφία με την Thalia και πόζαραν χαμογελαστές και ευδιάθετες γράφοντας χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Σε ευχαριστώ για αυτό το μαγικό απόγευμα».

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @itatic_oficial

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR