counter

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Έτσι θα μεταδοθεί η κηδεία του στην τηλεόραση

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Έτσι θα μεταδοθεί η κηδεία του στην τηλεόραση
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Έτσι θα μεταδοθεί η κηδεία του στην τηλεόραση

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τη Δευτέρα (16/01), με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη να δηλώνει ότι το Τατόι βρίσκεται σε αξιοπρεπή κατάσταση μετά τις εργασίες καθαρισμού που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου από τις 6 το πρωί της Δευτέρας έως τις 10, για όποιον επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα. 

Διαβάστε επίσης: Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μακροσκελές κείμενο και το συγκινητικό "αντίο" στον τέως Bασιλιά Kωνσταντίνο

Εν συνεχεία, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 12:00 στη Μητρόπολη Αθηνών. Στη συνέχεια η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα μεταφερθεί στο Τατόι, όπου θα γίνει η ταφή.

Όσον αφορά τώρα την τηλεόραση κάλυψη της κηδείας, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο «Πρωινό» όλες τις λεπτομέρειες.

«Μέσα στη Μητρόπολη Αθηνών και στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου θα υπάρχει κάλυψη από τη δημόσια τηλεόραση. Η ΕΡΤ καλύπτει ό,τι θα γίνει μέσα στη Μητρόπολή και στο παρεκκλήσι. Η ΕΡΤ θα δώσει εικόνα σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια, άρα όλα τα ιδιωτικά κανάλια θα είναι εκτός από τη Μητρόπολη και τον Άγιο Ελευθέριο. Η πομπή, η οποία θα ξεκινήσει από τη Μητρόπολη και θα φτάσει μέχρι το Τατόι θα καλυφθεί μόνο από τα ιδιωτικά κανάλια. Άρα, η πομπή από τη Μητρόπολη μέχρι την είσοδο του Τατοΐου καλύπτεται από τα ιδιωτικά κανάλια. Στους τάφους στο Τατόι, επειδή θα υπάρχουν βασιλείς και πολλοί επίσημοι, πάλι θα υπάρχει κάλυψη από τη δημόσια τηλεόραση και θα δοθεί ελεύθερα σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR