counter

Τέτα Καμπουρέλη: Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής ήταν ερωτευμένος μαζί της;

Τέτα Καμπουρέλη: Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής ήταν ερωτευμένος μαζί της;
Τέτα Καμπουρέλη: Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής ήταν ερωτευμένος μαζί της;

Tέτα Καμπουρέλη

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη. Η Τέτα Καμπουρέλη μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιος τραγουδιστής ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Η Τέτα Καμπουρέλη, όπως εξομολογείται, είχε ως παιδικό όνειρο να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Το είχα το μεράκι από μικρή, γι’ αυτό και μέχρι τα δεκάξι μου συμμετείχα στο ‘Θεατρικό παιχνίδι’, μία θεατρική ομάδα που βρισκόταν στο Δήμο Καισαριανής, τη συνοικία που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Μάλιστα, συμπρωταγωνιστής μου, σε αρκετές παραστάσεις ήταν ο Χρήστος Βλαχάκης ο σπουδαίος μουσικός και τραγουδιστής που έκανε καριέρα ως Χρήστος Δάντης. Μία από τις παραστάσεις που είχαν γνωρίσει επιτυχία ήταν "Ο Γιάννης θέλω κι άλλο", όπου ο Χρήστος Δάντης έκανε τον πλεονέκτη Γιάννη και εγώ την αφηγήτρια".

Και συνεχίζει: «Μάλιστα, ο Χρήστος όταν μεγαλώσαμε μου αποκάλυψε πως όταν ήμασταν παιδιά, ήταν ερωτευμένος μαζί μου, αλλά εγώ δεν το είχα καταλάβει. Παράλληλα, πήγαινα και σε χορωδία, γιατί μου άρεσε και το τραγούδι, αλλά στα 18 μου ήμουν ήδη παντρεμένη με παιδί, οπότε οι καλλιτεχνικές μου ανησυχίες έμειναν πίσω».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR