counter

Τέτα Καμπουρέλη - Βασίλης Γκουρούσης: Ο λόγος που βρέθηκαν στα δικαστήρια το πρωί της Πέμπτης

Στο Εφετείο Αθηνών βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης η Τέτα Καμπουρέλη και ο Βασίλης Γκουρούσης με αφορμή την υπόθεση της ληστείας στο σπίτι τους στη Βάρη, το 2016.

«Είναι η ληστεία που έγινε το 2016. Πρέπει να το υποστούμε και αυτό. Υποτίθεται έχουν πιάσει τους κλέφτες. Από τότε έχω κάνει τρεις πλαστικές από τότε. Ας τους συγχωρέσει ο Θεός. Φοβίες δεν είχα ποτέ μου. Δεν φοβόμουν μην έρθει κάποιος, θα το αντιμετώπιζα. Εκείνο το βράδυ με πυροβόλησαν μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης: Tέτα Kαμπουρέλη: Κατέθεσε αγωγή διαζυγίoυ – Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου της με τον Bασίλη Γκoυρούση

Ό,τι κι αν πω ρε παιδιά… Είναι στιγμές που λες “έπρεπε να το κάνω αυτό;”. Τώρα θα πω ότι δεν μετανιώνω. Tα συναισθήματα είναι πολύ ακραία. Σε βιάζουν μέσα στον χώρο σου. Ο Θεός να τους συγχωρέσει. Η Τέτα είναι μάρτυρας. Άσχετα αν τραβάμε χωριστούς δρόμους, είναι μία ιστορία που τη βιώσαμε μαζί τότε» δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης στον δημοσιογράφο του «Πρωινού» Γιάννη Μαλλιαρό.

Η Τέτα Καμπουρέλη και ο Βασίλης Γκουρούσης έφτασαν ξεχωριστά στο Εφετείο και κάθισαν επίσης χωριστά στο δικαστήριο. 

Θυμίζουμε πως οι δυο τους έχουν τραβήξει πλέον χωριστούς δρόμους, ενώ στα τέλη Ιουνίου η Τέτα Καμπουρέλη ανακοίνωσε πως κατέθεσε αγωγή διαζυγίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR