counter

Τέσσερις μήνες μετά τον τραγικό θάνατο της 19 μηνών κόρης τους, απέκτησαν αγοράκι

Τέσσερις μήνες μετά τον τραγικό θάνατο της 19 μηνών κόρης τους, απέκτησαν αγοράκι
Τέσσερις μήνες μετά τον τραγικό θάνατο της 19 μηνών κόρης τους, απέκτησαν αγοράκι

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τον τραγικό θάνατο της 19 μηνών κόρης τους Emeline Grier, ο Bode και η Morgan Miller έγιναν ξανά γονείς, καθώς απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι. Το νέο μέλος στην οικογένεια ήρθε στη ζωή την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και το ζευγάρι χαμογελά ξανά μετά τις δύσκολες ώρες. Το όνομα του νεογέννητου δεν είναι ακόμη γνωστό, αλλά η μαία του ζευγαριού, Lindsey Meehleis, αποκάλυψε ότι γεννήθηκε στο σπίτι, όπως και η Emeline σχεδόν δύο χρόνια πριν.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιονίκης Bode Miller και η σύζυγός του Morgan, τον περασμένο Ιούνιο έχασαν την 19 μηνών κορούλα τους, Emeline Grier Miller, η οποία πνίγηκε σε πισίνα κατά τη διάρκεια πάρτι, που είχαν διοργανώσει γείτονες τους. Η μικρή κολυμπούσε στην πισίνα και φαίνεται πως ήπιε πολύ νερό με αποτέλεσμα να πνιγεί. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

Τη θλιβερή είδηση είχε ανακοίνωσε μάλιστα μέσω Instagram ο γνωστός αθλητής και 6 φορές Ολυμπιονίκης (1 χρυσό, 3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια), ο οποίος είχε γράψει: «Νιώθουμε κατεστραμμένοι. Το κοριτσάκι μας, η Emmy, πέθανε χθες. Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν νομίζαμε ότι θα βιώναμε έναν πόνο σαν αυτό. Η αγάπη της, το φως της, το πνεύμα της δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Το κοριτσάκι μας αγάπησε τη ζωή και τη ζούσε στο έπακρο καθημερινά».

Ο Bode Miller και η Morgan παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν ακόμη έναν γιο. Ο Ολυμπιονίκης έχει αποκτήσει ακόμη δυο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο, από προηγούμενες σχέσεις του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR