counter

Τέμπη: Το υβριστικό μήνυμα που έλαβε η Κατερίνα Δαλάκα και η σκληρή απάντησή της

Τέμπη: Το υβριστικό μήνυμα που έλαβε η Κατερίνα Δαλάκα και η σκληρή απάντησή της
Τέμπη: Το υβριστικό μήνυμα που έλαβε η Κατερίνα Δαλάκα και η σκληρή απάντησή της

Με το μοιραίο τρένο, που συγκρούστηκε με εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη την Τρίτη σκοτώνοντας δεκάδες επιβάτες, είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, οι οποίοι γλίτωσαν από καθαρή τύχη.

Ο επιχειρηματίας και η αγαπημένη του τελευταία στιγμή άλλαξαν τα εισιτήρια τους για σήμερα, όπως έκαναν γνωστό μέσω ανάρτησής τους στα instastories.

Διαβάστε επίσης: Tέμπη: Η ανακοίνωση της Hellenic Train για την πολύνεκρη σύγκρουση

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ανάρτηση, η Κατερίνα Δαλάκα έλαβε από διαδικτυακό της ακόλουθο ένα υβριστικό μήνυμα, το οποίο δε δίστασε να απαντήσει και στη συνέχεια να δημοσιεύσει στο προφίλ της.

Σε επόμενη ανάρτηση, βλέπουμε την Κατερίνα Δαλάκα να δίνει αίμα, με την ίδια να γράφει απευθυνόμενη στον συγκεκριμένο χρήστη: «Εγώ τουλάχιστον ήρθα να δώσω αίμα. Εσύ πήγαινε να γίνεις άνθρωπος πρώτα και μετά να μου στείλεις μήνυμα».

Διαβάστε επίσης: Tέμπη: Δαλάκα & Φιντιρίκoς είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με τη μοιραία αμαξοστοιχία

Τέμπη - Τριήμερο εθνικό πένθος

Θυμίζουμε ότι με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών από την 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023, με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR