counter

Τέμπη: Σοκαρισμένος ο Αντώνης Κανάκης! Εκτός αέρα το "Ράδιο Αρβύλα"

Τέμπη: Σοκαρισμένος ο Αντώνης Κανάκης! Εκτός αέρα το "Ράδιο Αρβύλα"
Τέμπη: Σοκαρισμένος ο Αντώνης Κανάκης! Εκτός αέρα το "Ράδιο Αρβύλα"

Σε εθνική τραγωδία εξελίχτηκε η σύγκρουση των δύο τρένων αργά το βράδυ της Τρίτης (28/02) στα Τέμπη, με τον αριθμό των νεκρών να έχει φτάσει τους 38. Συνολικά 85 είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων οι 66 νοσηλεύονται (έξι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας). 

Εκφράζονται ωστόσο φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων μετά το δυστύχημα στα Τέμπη θα αυξηθεί, καθώς υπάρχουν ακόμη αρκετοί αγνοούμενοι. 

Τα social media έχουν πλημμυρήσει φυσικά από μηνύματα συμπαράστασης για τα θύματα και τις οικογένειές τους, ενώ το πρόγραμμα των καναλιών για σήμερα έχει αλλάξει με τις ενημερωτικές εκπομπές να παίρνουν τη σκυτάλη από τις ψυχαγωγικές. Σοκαρισμένος από όσα έγιναν στα Τέμπη είναι και ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος με ανάρτησή του αποκάλυψε πως το «Ράδιο Αρβύλα» δεν πρόκειται να βγει στον αέρα.

Διαβάστε επίσης: Tέμπη: Η ανακοίνωση της Hellenic Train για την πολύνεκρη σύγκρουση

Τέμπη - Τι έγραψε ο Αντώνης Κανάκης

«Είμαστε σοκαρισμένοι, στεναχωρημένοι και θυμωμένοι όπως όλη η Ελλάδα. Φυσικά, μας είναι αδύνατο να βγούμε στον αέρα τις ημέρες αυτές. Από την καρδιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας αυτού του εγκληματικού κράτους» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Τέμπη - Τριήμερο εθνικό πένθος

Θυμίζουμε ότι με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών από την 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023, με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR