counter

Τέμπη: Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας με την επιστροφή των χρημάτων του εισιτηρίου! "Είστε ηλίθιοι;"

Το αντίτιμο του εισιτηρίου που πληρώσαν για να ταξιδέψουν με το τρένο στα Τέμπη επιστρέφει η εταιρία Hellenic Train στους επιβάτες. Το "Πρωινόέφερε στο φως την απόδειξη των χρημάτων διαδικτυακού εισιτηρίου για το ταξίδι Αθήνα – Θεσσαλονίκη, το οποίο και έμελλε να είναι το τελευταίο για 57 ανθρώπους.

Σύμφωνα με τον Τάσο Τεργιάκη η απόδειξη – ντοκουμέντο ανήκει σε φοιτητή, γι’ αυτόν τον λόγο επεστράφησαν 35 ευρώ.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 γι’ αυτήν την κίνηση. "Κάποιοι φωστήρες θεώρησαν για να είναι τυπικά εντάξει –έχουν πεθάνει 57, κλαίνε πολλαπλάσιοι, έχει καταστραφεί η ψυχική υγεία των ανθρώπων που έχουν μείνει πίσω- ότι πρέπει να γυρίσουν πίσω το αντίτιμο του εισιτηρίου διότι το ταξίδι δεν ολοκληρώθηκε. Σκοτώθηκαν κάποιοι στο ταξίδι αλλά οκ, εμείς θα το αντιμετωπίσουμε σαν να ολοκληρώθηκε. Για να είναι καλυμμένοι. Το ότι εγώ σκοτώθηκα στον δρόμο, δεν τους αφορά. Να είναι καλυμμένος ο πωπός τους για να το πω λαϊκά. Για να μην γίνει μετά ένα αστικό και να πουν ότι υπάρχει κι αυτή η τρύπα. Η ντροπή του αιώνα! Ντροπή!» επεσήμανε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Το sms που έλαβε συγγενής θύματος από τον αριθμό υποστήριξης και προκάλεσε το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα

«Ενσυναίσθηση δεν υπάρχει; Δηλαδή κάποιος πρότεινε να επιστρέψουν πίσω τα χρήματα και κάποιος άλλος είπε σε έναν συγγενή ενός που πέθανε, ή σε τραυματία που παίρνει χάπια για να την παλέψει, να πάνε τα 31,5 ευρώ στον λογαριασμό του; Κάποιος το σκέφτηκε και το υλοποιήσατε; Είστε βλάκες; Είστε ηλίθιοι; Μηνύστε με ειλικρινά. Ντροπή!" είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τον ΑΝΤ1 παραπάνω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR