counter

Τέμπη: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη ανάμεσα στους τραυματίες

Τέμπη: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη ανάμεσα στους τραυματίες
Τέμπη: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη ανάμεσα στους τραυματίες

Η ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/02) στα Τέμπη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων.

Μεταξύ των επιβατών του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στο ύψος των Τεμπών ήταν και η 23χρονη Χανιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη.

Ευτυχώς η 23χρονη βγήκε ζωντανή από τη σύγκρουση φέροντας τραύματα που δε θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της. Η ίδια εκτός από παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής είναι και φοιτήτρια της φαρμακευτικής σχολής.

Διαβάστε επίσης: Tέμπη: Η ανακοίνωση της Hellenic Train για την πολύνεκρη σύγκρουση

Το flashnews.gr μίλησε με τη μητέρα της Εμμανουέλας Κατζουράκη, η οποία τόνισε: «Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Ένα διάστρεμμα έχει στα πόδια. Ήταν στη σχολή της, είχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο. Το μόνο που ήθελα να ακούσω είναι ότι το παιδί μου είναι καλά. Δεν τη ρώτησα λεπτομέρειες ή σε ποιο βαγόνι ήταν. Ήθελα μόνο να ακούσω ότι ήταν καλά»

Η μητέρα της 23χρονης φεύγει σήμερα κιόλας από Χανιά για να πάει κοντά στο παιδί της μη παραλείποντας να εκφράσει τον πόνο της για τις άλλες οικογένειες. «Εμένα το παιδί μου είναι καλά. Δυστυχώς, κάποιες άλλες οικογένειες σήμερα δεν το λένε αυτό. Οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα… Mόνο ότι ευχαριστώ την Παναγία, τίποτα άλλο».

Η ανάρτηση της Εμμανουέλας Κατζουράκη

Με ανάρτησή της στο Instagram η Εμμανουέλα Κατζουράκη ευχαρίστησε όλους όσους της στέλνουν μηνύματα και την παίρνουν τηλέφωνο, ενώ παράλληλα κάλεσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους να δώσουν αίμα για τους τραυματίες.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR