counter

Τέμπη: Fake news ότι πέθανε ο Γεράσιμος - Η ανάρτηση της θείας του

Τέμπη: Fake news ότι πέθανε ο Γεράσιμος - Η ανάρτηση της θείας του
Τέμπη: Fake news ότι πέθανε ο Γεράσιμος - Η ανάρτηση της θείας του

Την ώρα που ο 20χρονος Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζώντας του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, συνεχίζει να δίνει μάχη ζωής, κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες fake news που έκαναν το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν αναστάτωση στην οικογένειά του.

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε ευρέως στα social media, η είδηση πως ο Γεράσιμος πέθανε, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Διαβάστε επίσης: Kυριάκος Mητσοτάκης: Η τραγωδία στα Tέμπη και η μάχη που δίνουν οι αδελφές του με τον καρκίνο

Η θεία του 20χρονου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και με ανάρτησή της στο Facebook ξεκαθάρισε: «Η δημοσίευση που κυκλοφορεί στα social για τον Γεράσιμο δεν ισχύει. Σας παρακαλώ να κατέβει. Αντιθέτως και δόξα το Θεό ,μετά από πολύ καιρό... σήμερα είναι απύρετος».

Θυμίζουμε πως ο 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο, μοναδικός επιζώντας του πρώτου βαγονιού, βρισκόταν στο Ανόβερο της Γερμανίας για αποθεραπεία, μετά από 100 και πλέον μέρες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Εκεί ωστόσο μολύνθηκε από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και οι γιατροί έκριναν ότι, πρέπει να επιστρέψει στη ΜΕΘ του αρχικού νοσοκομείου, προτού συνεχίσει την αποθεραπεία του στη Γερμανία.

Έτσι, ο Γεράσιμος επέστρεψε στη ΜΕΘ της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος, για να καταπολεμήσει το μύκητα που του «επιτέθηκε» και να επιστρέψει στο Ανόβερο, για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR