counter

Τέμπη: Βούρκωσε on air η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! "Βουβαθήκαμε όλοι, νιώθω άβολα σήμερα"

Επέστρεψε στο πόστο της στο "Πρωινό" η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου,  εννέα ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η ίδια, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και μάλιστα βούρκωσε, την ώρα που ξεκίνησε να παρουσιάζει την συνταγή της.

Τι είπε για τα Τέμπη η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

"Σας έλειψα γιατί 10 ημέρες τώρα βουβαθήκαμε όλοι κορίτσια. Βουβάθηκε όλη η Ελλάδα. Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη και τα συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες, γιατί όλες αυτές τις ημέρες ήταν πολύ βαρύ αυτό που συνέβη, μας έχει επηρεάσει όλους κι επειδή έχω μάθει μέσα από την κουζίνα να μοιράζω χαμόγελα και χαρά, πραγματικά νιώθω λίγο άβολα σήμερα" ανέφερε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μην μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή της.

"Θέλω να πω ότι είναι ανθρώπινο. Όπως νιώθετε κι εσείς που μας βλέπετε, ακριβώς έτσι νιώθουμε κι εμείς. Είναι πολύ δύσκολο αυτό, κι όλοι έχουμε και οργή και θυμό και αγανάκτηση. Εγώ ήμουν στο σπίτι αυτές τις ημέρες, γιατί είχα ένα μικρό ατύχημα και σας έβλεπα… Πολύς πόνος, ελπίζω να μπουν όλα στη θέση τους και να μην έχουμε ξανά τέτοια πράγματα" πρόσθεσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR