counter

Τέλος τα γυρίσματα του Shopping Star! Τα πρώτα λόγια της Βίκυς Καγιά

Τέλος τα γυρίσματα του Shopping Star! Τα πρώτα λόγια της Βίκυς Καγιά
Τέλος τα γυρίσματα του Shopping Star! Τα πρώτα λόγια της Βίκυς Καγιά

Το τελευταίο της γύρισμα για το Shopping Star έκανε η Βίκυ Καγιά, η οποία ολοκλήρωσε έτσι την πολύχρονη επιτυχημένη συνεργασία της με το Star.

Η παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να απέχει από την τηλεόραση την επόμενη σεζόν.

«Κάναμε και τον τελικό το Σάββατο, κλάψαμε, αγκαλιαστήκαμε και σήμερα είναι σφιγμένο το στομάχι όλων και είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα. Ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος για διάφορους λόγους και είναι πάρα πολύ παράξενο. Όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Πολύ πιθανόν ένας άλλος επαγγελματίας να έλεγε ότι εφόσον η εκπομπή κάνει πάρα πολύ καλά νούμερα να συνεχίσω. Όμως υπάρχει και το κομμάτι το δημιουργικό και πόσο πολύ κουράστηκες. Αν δεις μέσα σου πως έχει κλείσει προσωρινά, καλό είναι να κάνεις πίσω. Δεν είναι όλα λεφτά και νούμερα στη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Bίκυ Kαγιά: Έκανε "πανικό" στο Instagram με τα ρούχα της! Casual & chic μαζί

Ήταν μια απόφαση προσωπική δική μου που την επικοινώνησα στο κανάλι. Φυσικά και έχω προτάσεις αλλά δεν είναι η ώρα για να τις δούμε και να τις εξετάσουμε. Όπως είπα και πριν αυτός ο κύκλος κλείνει, γιατί θεωρώ εγώ για τη δική μου τη ζωή πως χρειάζομαι ένα διάλλειμα για να ξανασκεφτώ και να ξαναφτιάξω την τράπουλά μου.

Για να φτάσω να αφήσω το Shopping Star, το έχω σκεφτεί, το έχω κλάψει, το έχω πενθήσει μέσα μου, το έχω συζητήσει με τους δικούς μου ανθρώπους. Ήθελε μεγάλη διαδικασία να το δεχτώ. Ιδανικά στην τηλεόραση δε θα ήθελα να κάνω τίποτα. Μπήκα 14 ετών και έχω φτάσει 44. Το “δε ξέρω” είναι καλύτερα “να μην κάνω”, οπότε άσε να περάσει λίγος καιρός» είπε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Καγιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR