counter

Τέλος στη φιλία Μενεγάκη - Λαζόπουλου: Τι συνέβη και "ράγισε" το γυαλί ανάμεσά τους;

Τέλος στη φιλία Μενεγάκη - Λαζόπουλου: Τι συνέβη και "ράγισε" το γυαλί ανάμεσά τους;
Τέλος στη φιλία Μενεγάκη - Λαζόπουλου: Τι συνέβη και "ράγισε" το γυαλί ανάμεσά τους;

Ελένη Μενεγάκη και Λάκης Λαζόπουλος ήταν επί χρόνια φίλοι, ενώ τον Αύγουστο του 2014 έκαναν και κοινές διακοπές. Η ξανθιά παρουσιάστρια άλλωστε είχε κάνει και την εμφάνισή της και στο «Αλ Τσαντίρι».

Όπως αναφέρει ωστόσο το περιοδικό «Λοιπόν», όλα τα παραπάνω άρχισαν σταδιακά να αλλάζουν τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, όταν ο Alpha βρέθηκε προσωρινά εκτός των τεσσάρων καναλιών που πήραν άδεια. Η στάση του Λάκη Λαζόπουλου να υποστηρίξει τον διαγωνισμό, έφερε τη ρήξη με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, πρόσωπο αποκάλυψε πως σε συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Κοντομηνάς με στελέχη του καναλιού, Ελένη Μενεγάκη και Λάκης Λαζόπουλος δε μίλησαν καθόλου. Όταν ωστόσο ο κανονισμός έπεσε στο ΣτΕ, ο ηθοποιός προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Κοντομηνά, με τον επιχειρηματία και πρόεδρο του Alpha, να μην ανταποκρίνεται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Λοιπόν» ο Λάκης Λαζόπουλος συνομίλησε στο τηλέφωνο με την παρουσιάστρια, κάτι που σηματοδότησε και το τέλος της φιλίας τους. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ζήτησε από την Ελένη Μενεγάκη να μεσολαβήσει για ραντεβού με τον Δημήτρη Κοντομηνά, ωστόσο η στάση της, τον αιφνιδίασε. Η απάντηση μάλιστα που φέρεται να του έδωσε ήταν: «Λυπάμαι Λάκη, αλλά δεν μπορώ… Δεν θέλω να παρέμβω καθόλου στη συγκεκριμένη υπόθεση». Από τότε οι δυο τους δεν έχουν καμία επαφή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR