counter

Τέλος η Αντελίνα Βαρθακούρη από το ΑΡΤ - Το συγκινητικό μήνυμά της!

Τέλος η Αντελίνα Βαρθακούρη από το ΑΡΤ - Το συγκινητικό μήνυμά της!
Τέλος η Αντελίνα Βαρθακούρη από το ΑΡΤ - Το συγκινητικό μήνυμά της!

Η Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη φέτος έκανε το ντεμπού το της, μέσα από την συχνότητα του ΑΡΤ, παρουσιάζοντας κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπή "Καλημέρα τι κάνεις".

Μετά από οκτώ μήνες επιτυχημένης τηλεοπτικής παρουσίας, η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη τελείωσε την συνεργασία της με το κανάλι και το ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

Όλα τα πραγματα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και είναι υπέροχο να μπορείς να ολοκληρώνεις αυτόν τον κύκλο με τα ίδια όμορφα συναισθήματα που τον ξεκίνησες!
Πέρυσι το καλοκαίρι ήμουν ένα κορίτσι που ναι μεν είχα παρα πολλά όνειρα και τρομερή όρεξη για δουλειά αλλά ημουν κι ένα κορίτσι παντελώς άπειρο απ’ τον χώρο της τηλεόρασης!
Κάπου εκεί μπήκε στη ζωή μου το ΑΡΤ και η οικογένεια Καρατζαφέρη.
Με πάρα πολλή αγάπη και πίστη στο πρόσωπο μου, μου κράτησαν το χέρι και μου είπαν “προχώρα μπορείς και θα τα καταφέρεις”.
Δημιουργήσαμε μαζί το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ»…μια εκπομπή που δώσαμε όλη μας την καρδιά αυτοί που δουλέψαμε για να την φτιάξουμε!
Ένας μαγικός χρόνος στο ΑΡΤ ολοκληρώθηκε, ένας χρόνος γεμάτος αγάπη, ατελείωτη δουλειά, πλάκες, αμέτρητα ξενύχτια, καμία φορά και τσακωμούς αλλά που τελείωναν μέσα σε 5´ λεπτά και πάνω από όλα αληθινές φιλίες που χτίστηκαν με πολύ κόπο και που είμαι σίγουρη ότι θα κρατήσουν μια ζωή!!!
Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να ανοίξω τα φτερά μου, να δουλέψω ακόμα περισσότερο και να βγάλω στο μέλλον ασπροπρόσωπους αυτούς που με πίστεψαν και που έκαναν το σπίτι τους σπίτι μου!!!
Λατρεμένε μου Πρόεδρε , Κυρία Βένη, Γιάννη Καρατζαφέρη, Κατερίνα μου, Georg Liger, Rania Aggelidou, Fenia Paleogianni, Eleftheria Davatzi, Froso Sidirokastriti, Paris Vavouranakis, Giwta Ligkri, Elena Costras, Iliana Kalyva, Φοίβος Κελλάς, Daniel Tseperis, Aliki Mara,Dimitris Garifallos, Georgia Koutsoukou, George Trantzas, Irene Architectonidi, Lina Evaggelinou, Vaggelis Karalis, Kampouris Philip,Δημήτρης Βούκιας, Giwrgos Sazaklis, Cris Nikolaos Thanasenas,Maria Sousougianni, Konstantinos Menounos, Ισμήνη μου, κύριε Βαΐτση, Άλκηστη, Στράτο, Στελλάκι, κύριε Ουίλιαμς, Φωτεινή, Μαριά, Χριστίνα, κύριε Σκανδαλάκη, Μελέτη, Τάσο, Ιφιγένεια, Αλέξη, Παύλο, Δημήτρη, Νικολαΐδη, Γιώργο (με την κοτσίδα, ο ψηλός), κυρία Μαρία (η καθαρίστριά μας), Dora Loukisa, Γιαννάκη, Νέστωρα, όλα τα παιδιά της ασφάλειας, τα κορίτσια της tv forum, Θοδωρή Ρακιντζή, κύριε Μυλωνάκη, κυρία Παραδείση, Λάμπρο, Τόλη, κύριε Αϊβαλιώτη, τα παιδιά στις κάμερες, Γιώργο Μπέλση, όλο το αθλητικό τμήμα, τον Λεωνίδα, τον Χρήστο, τον Μπάμπη, την Ποπη που με περίμενε κάθε πρωί, την Βάσω, οοοοοοόλους τους ανθρώπους στο ΑΡΤ απ’ τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο (κι αν ξεχνάω κάποιον συγχωρέστε με)
σας λατρευωωωωωω ως τα αστέρια και πίσω, σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για όλα τα εφόδια που μου δώσατε, για την αγαπη σας, την φιλία σας, την καλοσύνη σας, την στήριξης σας….πάντα δίπλα μου σε όλα!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!!!!
ΑΡΤ Σ’ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!
«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ» ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!!!!!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε όλους εσας τους τηλεθεατές και φίλους μου στα social media που κι εσείς με στηρίξατε απ’ την αρχή, με αγκαλιάσετε και μου δώσατε την ευκαιρία….χωρίς εσάς τίποτα!!!!
Είμαι πάντα εδώ, πανέτοιμη, ακούραστη, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό!!!!
Εμείς δεν χανόμαστε και πολύ σύντομα θα τα πούμε ξανά τηλεοπτικά σε κάτι νέο που ετοιμάζουμε με πολλή πολλή αγαπη, μεράκι και πολυυυυυ κέφι!!!!
Έρχομαι σύντομα!!!!!!

Δείτε την ανάρτησή της:

αντελίνα τελώνη αρτ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR