counter

Τελικά η Δέσποινα Βανδή... δεν συνάντησε ποτέ την Άννα Βίσση!

Τελικά η Δέσποινα Βανδή... δεν συνάντησε ποτέ την Άννα Βίσση!
Τελικά η Δέσποινα Βανδή... δεν συνάντησε ποτέ την Άννα Βίσση!

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή

Μπορεί, όπως έγινε γνωστό μέσω μιας φωτογραφίας που αναρτήθηκε στο Ιnstagram, η Δέσποινα Βανδή να βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο “Pantheon Theater” όπου τραγουδά  η Άννα Βίσση, το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου, ωστόσο σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των θαυμαστών της Άννας Βίσση, fannatics.gr, οι δύο Ελληνίδες popstars δεν συναντήθηκαν ποτέ. Ο καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή, Ηλίας Κοκοτός ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν με την ίδια στο νυχτερινό κέντρο δείχνοντας ότι οι δύο τους απολάμβαναν το πρόγραμμα. 

Δέσποινα Βανδή

Ωστόσο το fannatics.gr αναφέρει χαρακτηριστικά για την συνάντηση Δέσποινας Βανδή και Άννας Βίσση που όμως δεν συναντήθηκαν και δεν συνομίλησαν ποτέ:

"Με μια φωτογραφία στο Instagram, χθές λίγο μετά τις 23:00 μας ανακοίνωσε ο Ηλίας Κοκοτός ότι η Δέσποινα Βανδή επισκέφθηκε για πρώτη φορά χώρο όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση και έγινε αμέσως viral. Δεν επισκέφτηκε όμως... την ίδια την Άννα.

Επειδή η παραφιλολογία είναι χαρακτηριστικό των media ας πάρουμε την...αληθινή ιστορία από την αρχή.Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε σε μια σουίτα του Pantheon Theater μαζί με φίλους της όπως ο Ηλίας Κοκοτός και ο Αντρέας Κουρής. Μας δήλωσαν διαδικτυακά την παρουσία τους, παρακολούθησαν κανονικά το πρώτο μέρος του προγράμματος, χειροκροτούσαν και συμμετείχαν στο εκρηκτικό κλίμα που επικρατούσε. Στο διάλειμμα κατέβηκε στο καμαρίνι του Αντώνη Ρέμου, Ωστόσο, δεν επισκέφθηκε ποτέ το καμαρίνι της Άννας Βίσση, δυο πόρτες παρακάτω. ..Τελικά αποχώρησε από το Pantheon λίγο πριν το τέλος του προγράμματος. Για την ιστορία, την μουσικοθεατρική παράσταση ''Ένα ή Κανένα'' έχουν παρακολουθήσει φέτος πάρα πολλοί εκπρόσωποι της Ελληνικής showbiz και ειδικά συνάδελφοι της Άννας και του Αντώνη.

Για παράδειγμα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Σάκης Ρουβάς επέλεξαν να κατέβουν στα καμαρίνια, να δούν και να συγχαρούν και τους δύο καλλιτέχνες μετά το τέλος της παράστασης. Όταν αποφασίζεις να παρακολουθήσεις 2 συναδέλφους και ειδικά όταν υποστηρίζεις πως δεν υπάρχει καμία κόντρα και όλα όσα ακούγονται είναι μυθοπλασία, το λογικό είναι να συγχαρείς και τους δύο καλλιτέχνες.

Επιλέγεις να δώσεις συνέχεια σε κάτι που σύμφωνα με όσα έχεις πει στο παρελθόν δεν υφίσταται και αυτό μας βάζει σε σκέψεις. Δεν έχει ολόκληρη Δέσποινα Βανδή έναν manager να της πει ότι με αυτό που κάνει προκαλεί περισσότερο ή τελικά όλα ειναι επιτηδευμένα; Ξενίζει λοιπόν αυτό το... καλλιτεχνικό unfair της Δέσποινας, όταν η ίδια πολλές φορές έχει διαμαρτυρηθεί πως της φορτώνουν μια κόντρα που δεν υπάρχει. Θα διαμαρτυρηθεί και την επόμενη φορά; To fannatics.gr σας αναφέρει τα πραγματικά γεγονότα, τα συμπεράσματα δικά σας!".

Αυτά έγραψε το επίσημο fan club της Άννας Βίσση. Πάντως το γεγονός είναι ένα. Η Δέσποινα Βανδή απόλαυσε επί σκηνής την Άννα Βίσση. Όσο για ποιο λόγο δεν την συνεχάρη αργότερα στο καμαρίνι, ας αφήσουμε την ίδια τη Δέσποινα Βανδή να πει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR