counter

Τατιάνα Στεφανίδου: Για ψώνια σε κατάστημα εσωρούχων με τους άνδρες της

Τατιάνα Στεφανίδου: Για ψώνια σε κατάστημα εσωρούχων με τους άνδρες της
Τατιάνα Στεφανίδου: Για ψώνια σε κατάστημα εσωρούχων με τους άνδρες της

Για ψώνια απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Τατιάνα Στεφανίδου με το Νίκο Ευαγγελάτο και το γιο της Νικόλα. Οι τρεις τους εθεάθησαν στο κέντρο της Κηφισιάς, της αγαπημένης τους περιοχής και έκαναν τη βόλτα τους χαζεύοντας τις βιτρίνες. Η Τατιάνα Στεφανίδου συνοδευόμενη από τους δυο άντρες της ζωής της καμάρωνε για τα αρσενικά που τη συνόδευαν ενώ έδινε τις δικές της συμβουλές για τα ψώνια που έκαναν καθώς έχει πολύ καλή σχέση με το στυλ.

Ο Νικόλας απόλαυσε τη βόλτα με τους γονείς του και μπήκαν και σε κατάστημα με εσώρουχα για να ψωνίσουν. Η μαμά Τατιάνα Στεφανίδου φροντίζει για όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά της.

Η βόλτα με τους δυο άντρες της

Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν όπως πάντα καλοντυμένη και προτίμησε τα χρώματα σε παλ αποχρώσεις. Γαλάζιο και απαλό κρεμ είχε το outfit της γνωστής παρουσιάστριας η οποία επέλεξε να φορέσει γόβες σε κλασική γραμμή και να περπατήσει στους δρόμους της Κηφισιάς. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα με έναν όμορφο κότσο, ενώ φορούσε και μια διακριτική στέκα που έδινε ωραίο τόνο στο στυλ της.

Οι τρεις τους πέρασαν λίγες ώρες ανεμελιάς και έκαναν τα ψώνια τους στη αγαπημένη τους περιοχή που τους αρέσει να την εξερευνούν είτε “βολτάροντας”, είτε ψωνίζοντας στην μεγάλη αγορά της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR