counter

Τάσος Χαλκιάς: "Δεν με ενοχλεί να φάω δυο σφαλιάρες στην πλάτη και να..."

Τάσος Χαλκιάς: "Δεν με ενοχλεί να φάω δυο σφαλιάρες στην πλάτη και να..."
Τάσος Χαλκιάς: "Δεν με ενοχλεί να φάω δυο σφαλιάρες στην πλάτη και να..."

Τάσος Χαλκιάς

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και την Ρένε Σαραντινού και αποκάλυψε ότι δεν θέλει να έχει δούλους και του αρέσει να πηγαίνει στο super market και να τρώει δύο σφαλιάρες στην πλάτη για να τον χαιρετήσουν οι θαυμαστές του.

Το όμορφο περιβάλλον στα καμαρίνια. Ότι δεν έχουν καβαλήσει καλάμι οι ηθοποιοί, κατά την πλειοψηφία, θεωρείται ότι είναι ψέμα ;

Είναι ψέμα όσο είναι και αλήθεια. Ο καλλιτέχνης που μπαίνει σε αυτή την κακή διαδικασία να καβαλήσει το καλάμι κάπου ξεχνάει ότι το ταλέντο είναι ένα θείο δώρο, η επεξεργασία του είναι μια δημιουργική διαδικασία, το αποτέλεσμα του είναι για να προσφέρεται στο κόσμο, αν το κάνεις αυτό συνειδητά. Δεν αντιλαμβάνομαι ποιο είναι το νόημα του να καβαλήσω το καλάμι. Καλάμι με την έννοια ότι δεν πηγαίνω να ψωνίσω στο super market και στέλνω τον δούλο μου; Ούτε δούλους έχω ούτε μου αρέσει να έχω. Δεν με ενοχλεί να πάω στο super market, να φάω και δύο σφαλιάρες στην πλάτη και να μου πουν: «Γεια σου ρε Τάσο» ή «Τι έγινε, ρε μεγάλε;». Στα καμαρίνια και ευχάριστα περνάμε και τσακωμοί γίνονται…. Άνθρωποι είμαστε.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR