counter

Τάσος Τρύφωνος: Η συγκινητική ανάρτηση με τον πατέρα του που νίκησε την μάχη με τον κορονοϊό

Τάσος Τρύφωνος: Η συγκινητική ανάρτηση με τον πατέρα του που νίκησε την μάχη με τον κορονοϊό
Τάσος Τρύφωνος: Η συγκινητική ανάρτηση με τον πατέρα του που νίκησε την μάχη με τον κορονοϊό

Ευχάριστα νέα για τον Τάσο Τρύφωνος, αφού όπως γνωστοποίησε ο πατέρας του επέστρεψε στο σπίτι μετά την νοσηλεία του, με κορονοϊό.

Ο κύριος Νάκης, ξεπέρασε τον θανάσιμο ιό ενώ είχε διασωληνωθεί και πλέον έχει επιστρέψει στην οικογένεια και στο σπίτι του.

Όπως είναι λογικό ο Τάσος Τρύφωνος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή, αφού ο πατέρας του βρισκόταν στην εντατική και πάλευε για έναν ολόκληρο μήνα με τον ιό που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή.

Με μία φωτογραφία στο Instagram με τον κύριο Νάκη να κάνει το σήμα της νίκης, ο παρουσιαστής έγραψε:

«Πρώτη Κυριακή πίσω στο σπίτι !!! Ο Νάκης (πατέρας μου) επέστρεψε σπίτι μετά από συνολικά ένα μήνα στα νοσοκομεία με κορονοϊό - μια εβδομάδα ήταν διασωληνωμένος και σε καταστολή στην εντατική του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας και μετά στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αμμόχωστο.

Θέλει να ανεβάσω αυτή την ανάρτηση για να ευχαριστήσει δημόσια τους ΗΡΩΕΣ νοσηλευτές και γιατρούς της ΜΕΘ2 του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας, του νοσοκομείου αναφοράς στην Αμμόχωστο και την διευθύντρια του νοσοκομείου κυρία Αμαλία Χατζηγιάννη που του έσωσαν τη ζωή.

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι ενδιαφερθήκατε και στέλνατε μηνύματα για την κατάσταση την υγείας του. Α, έχει κι ένα μήνυμα για τους αρνητές του κορονοϊού «ας μιλήσουν με κάποιον που το πέρασε στην εντατική ή ας δουν τι γίνεται στα νοσοκομεία».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram του Τάσου Τρύφωνος:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR