counter

Τάσος Τρύφωνος: Αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν έκοψε στο μοντάζ τη δήλωση του Λιάνη για τη Βουγιουκλάκη

Τάσος Τρύφωνος: Αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν έκοψε στο μοντάζ τη δήλωση του Λιάνη για τη Βουγιουκλάκη
Τάσος Τρύφωνος: Αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν έκοψε στο μοντάζ τη δήλωση του Λιάνη για τη Βουγιουκλάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε και Έδεσε» στο Sigma TV της Κύπρου βρέθηκε ο Τάσος Τρύφωνος. Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για την πολυσυζητημένη συνέντευξη που του παραχώρησε ο Γιώργος Λιάνης και αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν έκοψε στο μοντάζ τη δήλωση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που προκάλεσε αντιδράσεις.

Δείτε επίσης - Γιώργος Λιάνης: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά τις δηλώσεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Τάσος Τρύφωνος για τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάνη  

«Έχει τύχει άνθρωποι να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν να μη βάλω κάτι στη συνέντευξη γιατί ήταν κάτι που δεν έπρεπε να πουν, όπως έχει τύχει να το κάνω και από μόνος μου για να προστατέψω ανθρώπους. Μια πολύ σπουδαία τραγουδίστρια για παράδειγμα, μου είπε, “αν κυκλοφορείς με τα μίνι στον δρόμο, πως περιμένεις να μη σε πειράξουν;” και το έκοψα από μόνος μου.

Τη δήλωση του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη θα την πέταγα εάν δεν ήταν γραμμένη στο βιβλίο του δυο χρόνια. Εάν δεν υπήρχε καταγεγραμμένο στο βιβλίο, στο μοντάζ θα το έκοβα. Από τη στιγμή που ήταν γραμμένο στο βιβλίο, και μάλιστα πρόκειται για ένα βιβλίο με μεγάλη προβολή. Σκέφτηκα πως ό,τι έχει γραφεί στο βιβλίο πριν δυο χρόνια, είναι γνωστό. Αλλιώς θα το έκοβα. Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό που γίνεται τώρα. Ο Γιώργος Λιάνης είναι ένας κύριος, δεν είναι χυδαίος, σου μιλάει και νομίζεις ότι σου μιλάει ένας ποιητής…Αν μου ζητήσουν να πάω στο δικαστήριο θα πάω. Ούτε ήθελε να θίξει τη Βουγιουκλάκη ο Λιάνης… Με τις γυναίκες είναι σαν να κρατάει στα χέρια του ένα εύθραυστο λουλούδι αν δεις πως μιλάει γι’ αυτές. Στενοχωρήθηκα με αυτό που έγινε», δήλωσε ο Τάσος Τρύφωνος.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR