counter

Τάσος Παπαλαζάρου: Το μήνυμά του για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση και τη μακρόχρονη συνεργασία τους

Τάσος Παπαλαζάρου: Το μήνυμά του για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση και τη μακρόχρονη συνεργασία τους
Τάσος Παπαλαζάρου: Το μήνυμά του για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση και τη μακρόχρονη συνεργασία τους

Ο Τάσος Παπαλαζάρου υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη. Με τις διατροφικές του συμβουλές προσπαθούσε να βοηθήσει τους τηλεθεατές να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους ενώ η παρουσιάστρια έδειχνε να τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Σήμερα, με αφορμή την ανακοίνωση που έκανε πριν λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη ότι την επόμενη σεζόν δε θα βρίσκεται στην τηλεόραση, ο γνωστός διατροφολόγος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Στο μακροσκελές κείμενο με το οποίο συνόδευσε αυτή την ανάρτηση αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και στο πως ο ίδιος βλέπει αυτή της την απόφαση.

Δείτε παρακάτω όσα έγραψε ο Τάσος Παπαλαζάρου.

«Με αφορμή δηλώσεις που μου ζητείται να κάνω σχετικά με την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τα τηλεοπτικά για την επόμενη χρονιά, θα ήθελα να προσδιορίσω την άποψή μου.

Είμαι πολύ ευγνώμων και νιώθω πολύ τυχερός που γνώρισα την Ελένη. Μου έδωσε πρόσβαση στη δημοσιότητα ώστε μέσα από μια εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα να ενημερώσουμε το κοινό για σύγχρονα μηνύματα διατροφής.

Η Ελένη είναι ένα άτομο που προσέχει την διατροφή της, την εικόνα σώματός της, είναι σωστά ενημερωμένη και της είμαι ευγνώμων γιατί μέσα από την ενότητα της διατροφής όλα αυτά τα χρόνια βρήκα ανοικτή την πόρτα πολλών σπιτιών και μπήκα κι εγώ καταφέρνοντας, θεωρώ, να περάσουμε βασικές διατροφικές αρχές και πολύτιμα μηνύματα υγείας.

Φυσικά και υπήρχαν καλές και κακές στιγμές, όπως σε κάθε σχέση. Άλλωστε είναι γνωστό ότι αν σας πουν «όλα είναι καλά», κάτι δεν πάει καλά. Όμως, η επίγευση της σχέσης μου με την Ελένη είναι γλυκιά. Δεν με εκπλήσσει η άποψή της να διακόψει από τα τηλεοπτικά δρώμενα αυτή τη στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι έβαλε στη ζυγαριά όλα τα δεδομένα, που πολλά μπορεί να μην ξέρουμε και πήρε την απόφαση της.

Γενικά η συνεργασία μου με την Ελένη ήταν ένα πολύ ωραίο κεφάλαιο της ζωής μου, που μου έδωσε, λάμψη, δημοσιότητα, εμπειρίες και φιλίες που διατηρούνται μέχρι και τώρα και δεν θα μπορούσα να μην είμαι ευγνώμων γι αυτό. Της εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο για την ίδια και την οικογένεια της».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR